torsdag 4. mars 2021

Skyvedør garasje

Praktisk avskjerming av rom eller garderober! Passer til skinnene 343-4og 343-4og tåler dører som veier opptil kg. Dører: Port til garasje-/uthus-/naust-/driftsbygning.

Forside Garasje og uthus Beslag til utvendig skyvedør sportsbod. Jeg skal sette opp ei lettvegg i garasjen vår for å skille av en bod i bakre delen, se tegning. VIDEO: Skyvedører, eller porter for den saks skyl er en plassbesparende måte å åpne og lukke et rom på. De viktigste typer garasjeporter omfatter rullende leddporter som beveger seg opp og ned mens festet til taket, låve-stil dører som svinger utover, og skyvedører, .

Skyvedører er en moderne og funksjonell løsning – innebygde skap i bolig eller kontor, skap under trapp eller til oppbevaring av varer i garasjen, samt for å . Skyvedør til kjeller(eller andre løsninger). Rommet blir etterhvert til en MC-garasje og kanskje også en sykkelbod/snekkerbod så . Dekker døråpning på 6cm bredde og 3cm høyde. Hver port har bredde 3cm og høyde 3cm. Tillegg for montering av skyvedør er kr 5. Garasjen blir 9xmeter med porter framme. Noen som har erfaring med skyvedører på garasje/uthus?


Per idag er det GAMLE låvedører som verken er tette, pene eller særlig funksjonelle.

Demontering og bortkjøring av tidligere garasje; Ny ringmur for garasjevegger; Ny kledning oppunder tak ute; En ny vegg med skyvedør inne; En ny mindre . Garasjeporter fra Harmonie har solid kvalitet og førsteklasses design. Klikk deg gjerne inn her og se om vi har garasjeporter for deg. Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Garvågs Garasje på Facebook.


Ford Transit Skyvedør Blå med vindu kr 500. Norgesdøren Skyvedør - Norgesdøren Skyvedør Norgesdøren Skyvedør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.