tirsdag 16. mars 2021

Scala baderomsmøbler

Trender kommer like raskt som de forsvinner, men noen enkle grep på fargefronten gir en helt annen dimensjon og tidløshet. Scala Bad leverer baderomsmøbler, dusjløsninger og badekar med hovedkontor i Drammen. Selskapet fokuserer på høy kvalitet og moderne design til riktig pris .

Nor Innredning AS ble etablert i Januar 20og er selskapet bak Scala Bad. Vi er importør av moderne baderomsmøbler, porselen, dusjløsninger og badekar. Marbella Valnøtt Marebella Valnøtt.


Scala Bad er et norsk baderomsfirma som setter fokus på høy kvalitet, moderne design og gode løsninger til badet. Nor Innredning AS står bak varemerket Scala . Scala Bad er vårt eget varemerke hvor vi selv designer alle baderomsmøblene og hvor vi i samarbeid med fabrikken utvikler alle dusjløsninger og badekar. Scala bad har baderomsmøbler for de fleste baderom. Her finner du et rikt utvalg og mange kombinasjoner av mål og farger. Sigdal har baderom som skreddersys etter dine behov.


Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet.

Bad og er importør av baderomsmøbler, dusj løsninger, badekar og porselen. Vår langsiktige strategi er gjennom merkevaren Scala Ba å sette fokus på. Scala dusjkabinett er pent brukt og selges til under 1/av ny pris.


Eneste mangler er at toppen på bunnristen er noe løs, men . Palermo-serien er baderomsmøbler i høyglanslakkert MDF. Heldempede Blum skapshengsler og skuffeskinner. Hei Er det noen som har erfaring med baderoms innredning fra Scala? Speil med lys medfølger, samt stilren heldekkende servant som finnes i venstre og høyre utførelse.


Scala Bad må betegnes som lillebror i Drammen. Her har ekteparet Marianne og Robert Torp Halvorsen bygget opp et familieselskap . Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. Carlsen Fritzøe har Sigdal bad i Sandefjor Skien og Kristiansand.


Her ser vi et Scala baderom med praktiske og romslige skap i hvit MDF.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.