mandag 15. mars 2021

Ryobi høytrykkspyler

Ryobi høytrykkspyler

Se vårt store utvalg av maskiner, inkludert vårt sortiment av høytrykkspylere. Mer informasjon om vårt fantastiske utvalg av hagemaskiner og verktøy finner du på no. Nå kan det vaskes fullstendig trådløst. Ryobi kommer ut med en batteridrevet 36V høytrykkspyler. Sammenleggbar liters vanntank følger med.


Trenger å vaske noe med høytrykkspyler, men mangler strøm. Det har til nå vært forbeholdt de med tilgang på proffe, motordrevne . Kraftig bensindrevet høytrykksspyler med 4- taktsmotor og et arbeidstrykk på 1bar med vannstråle på hele 5liter i timen. Smidig å transportere med store hjul. Høytrykksspyler 1cc (kW).


Arbeidstrykk på 1bar med vannstråle på hele 5liter i timen. Pumpehus i aluminium og skrukoblinger i messing. Effektiv høytryksvasker til rengjøringsoppgaver omkring huset, blant annet trapper, bil, fliser, hagemøbler og drivhus.


Hagesesongen er endelig her! Store rabatter å hente! Stillegående 20L vanntank. Lagerstatus: Ikke på lager. Robust ramme med hjul for enkel transport. Høyttrykksspyler bensindrevet.


Den er bygget meget kraftig opp i gode . Tilbud fra butikker, inkludert betalende butikker. Vi har som mål å vise alle tilgjengelige tilbud på markedet. Se brukte produkter og demoprodukter. Komplett Komplett, i, Hele Norges Nettbutikk Åpent kjøp i dager. Børsteløs motorteknologi med opp til 1bar arbeidstrykk.


Kompakt design med metallramme og teleskophåndtak i metall. Ryobi fortsetter å forandre premissene for gjør det selv-folk og hagefolk, og denne 36V høytrykkspyleren følger opp trenden og lar brukerne oppnå profesjonelle resultater hjemme eller på farten. Uansett hva du vil rengjøre og uansett hvor du er, kan du nå bruke en høytrykkspyler uten behov for . Kjøp høytrykkspyler fra Karcher, Bosch og Nilfisk, tilbehør, reservedeler og ekstrautstyr på nett. V batteridrevet høytrykkspyler kommer nå fra Ryobi. Til og med vannforsyningen er trådløs.


Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Borrskrutrekker med batterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.