fredag 19. mars 2021

Rullestolheis trapp

Rullestolheis for rette trapper og med sving. Heisen er utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner, og den betjenes selv av brukeren. Løfteplattformer, trappeheiser, boligheiser og rullestolheis.

Access Hiro 3er en rullestolheis for trapper med sving. Rullestolheis for trapper med sving, type T80. Denne heisen monteres i trappens innerløp og kan betjene flere etasjer.

Vi har løsninger for alle type trapper, enten de er rette, har repos eller svinger. RTL 90- en rullestolheis som enkelt kan tilpasses ulike miljøer og krav. Access BC lift er bygget for rette trapper, og kan monteres direkte på vegg eller på frittstående søyler (stolper). Heisen egner seg like godt så vel som innenørs . Rullestolheis er montert i en trapp som er ca 5cm lang.


Rullestolheis er montert i trapp som er ca 6cm . Her er det trapper/nivå forskjeller for å komme ned til husets grunnplan og parkering. Innvendig trapp var for smal for rullestolheis. Bærende konstruksjon i stål med glassrekkverk, eiketrinn og rullestolheis.

Klikk på bildene under for større bilder. Trapp og heis tilpasset til funksjonshemmet. Assistep minner om en rullestolheis montert i trappa, med skinne på veggen. Men her er det brukeren selv som står for fremdriften.


BRUKERVEILEDNING OG VEDLIKEHOLDSBESKRIVELSE. Thyssenkrupp Encasa gjør trappen til heis. Heisen er bygget for rette trapper, og kan monteres direkte på vegg eller på frittstående søyler (stolper). Heisen er spesielt egnet for utendørs montering. En trapp heis kan være løsningen til å få opp og ned trapper, og det er mange på markedet.


Imidlertid krever nesten alle at person som bruker en heis kunne . En trapp Rullestolheis skiller seg sterkt fra en konvensjonell modell. Men først, la oss få en ting klart; Vi snakker om tilbøyelig rullestol Trappeheiser. Røde Kors trengte rullestolheis, og da stilte filial-. Trapp med sving og rullestoler fungerer godt sammen. LiftCat 2er en rullestoltrappheis som tar deg enkelt og sikkert . Det er rullestolheis for trapper og rullestolheis for kjøretøyer.


Det er også rullestolheis integrert i rullestoler slik at en bruker kan få ut av rullestolen med letthet. Vatnesenteret ligger i Vatne sentrum i Haram kommune på Sunnmøre. Nedenfor finner du en oversikt over husets produkter og tjenester!


Til høyre snodde en trapp i mørkt treverk seg oppover ogforsvanti skyggene, innerst mot veggenvardet montert en rullestolheis. Rullestolheis brukes til å løfte folk i rullestol til en trapp eller til et lavere plan. Fra øvre stasjon og opp til terrassen er det en trapp som gjør at terrassen ikke er. Rullestoler kjører opp en rampe på høyre side av inngangen. Fra inngangspartiet er det en rullestolheis opp trappen til hovedsalen.


I forbindelse med montring av rullestolheis i utvendeg trapp, må jeg støpe en landingsplattform for denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.