fredag 19. mars 2021

Rørlegger os

På utkikk etter rørlegger i Os ? Vi gjør jobben enkel for deg – alt innen rørleggerarbeid. Vi har også samarbeid med andre håndverkere som snekker, murer og elektriker. Sammen tar vi rehabilitering av bad og større prosjekter.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

I tillegg til standard rørleggertjenester tilbyr vi varmeanlegg, varmepumpe, sprinkelanlegg og sanitæranlegg. Vi har fokus på kvalitet og gode løsninger for kunden. Vi har som mål å dukke opp til avtalt ti utføre jobben til avtalt pris og ha fornøyde kunder. Rørleggermester Stig E. Bedriften har mesterbrev og ansvarsrett i utførende og prosjekterende.


Dette gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget. Vi holder til i vakre omgivelser i Os kommune, ca km sør for Bergen. Vi har lang og allsidig erfaring innen de fleste typer .

VÅR MANGEÅRIGE ERFARING ER KUNDENS TRYGGHET! GOD SERVICE OG DE BESTE LØSNINGENE. Vi har helt siden starten hatt som hovedmål å til enhver tid kunne tilby god service og de beste løsninger for kundene våre. Dette skal vi oppnå ved å inneha noe av det . Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


RØRLEGGER i OS ( HORDALAND) har aldri vært enklere! Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Innen faget er vi både inspirator, rådgivere og problemløsere.


Vi har nettopp flyttet inn i store nyoppussede lokaler med gode fasiliteter. Vi opplever for tiden stor etterspørsel etter rørleggertjenester og søker derfor etter flere rørleggere. Vi er medlem av Rørkjøp kjeden som har over 3medlemsbedrifter fordelt over alle landets fylker, dette gir deg trygghet for at det alltid er hjelp å få, enten på telefon eller at vi kan komme hjem til deg!


I vår nettbutikk finner du produkter . Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Os.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.