torsdag 18. mars 2021

Rørlegger elnesvågen

Hos Flataker VVS AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing til vanlig utstyrsmontering og mye mer. Vi har fokus på kvalitet og gode løsninger for kunden. Vi har som mål å dukke opp til avtalt ti utføre jobben til avtalt pris og ha fornøyde kunder. Bedriften har mesterbrev og ansvarsrett i utførende og prosjekterende. Dette gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.


Vi i Flataker vvs er serviceinnstilt, konkurransedyktige på pris og har dyktige rørleggere som står klar til å utføre jobben. Velkommen innom for en hyggelig handel. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


RØRLEGGER i ELNESVÅGEN har aldri vært enklere! Med en stab på ansatte og med en omsetning på mill. Viktig melding: Denne stillingen har . Finn din nærmeste butikk og rørlegger her! Nettside: E-post: Adresse.


Vaskerom rehabilitering. Forlenge rør til vaskemaskin. Jeg kjenner på følelsen av en stor og historisk dag, sier konsernsjef Kjell Inge Dale.


Totalrenoveringer av baderom i eldre hus er i dag et betydelig arbeidsfelt, men med rørleggere i staben kan firmaet også ta på seg større oppdrag for industri og næringsliv. Fra venstre: Daglig leder Olav Terje Flataker, butikksjef Ingunn Flataker, ingeniør Svein . Erfaring kommer med tiden. I år har våre Comfort- rørleggere levert tjenester til det norske folk. Comfort-Kjeden har innpå 1selvstendige medlemsbedrifter med installasjon og egne butikker over hele . Foretaket har registrerte ansatte.


Autoriserte forhandlere gir deg trygghet. Ved å kjøpe produkter fra en autorisert forhandler er du som kunde godt . Elnesvågen , Mandag 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.