torsdag 18. februar 2021

Trefiberplater gulv

Hva er trefiberplater ? En trefiberplate er en porøs plate laget av tynningsvirke fra barskog eller biprodukter fra løvtre og treflis. Hos MAXBO finner du trefiberplater som har en flat, glatt, tett og jevn overflate. Kjøp på nett eller i butikk.


TREFIBER UNDERGULV KILFALS MM. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus.

Tilgjengelig i en butikk. Logg inn for å se priser og lagerstatus. Presset trefiberplate , egner seg til oppussing av gamle og ujevne vegger og som avretting av gamle tregulv. OBS: begge gulvtypene skal limes selv ved flytende gulv. Bruk vinterlim, så mye at limet trekker opp til overflaten av platen.


Overflødig lim fjernes. Kondisjonering av gulvplater. Byggeforskriftene krever at trinnlydnivået ikke overstiger dB mellom rom i forskjellig boenheter.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Platene finnes i mange utførelser og design. De beskytter underlaget fra riper og andre skader som kan forekomme under. Trefiberplater er en fellesbenevnelse for en rekke ulike plater brukt til møbler, innredning, laminatgulv, isolasjon m. Hard plate egner seg godt som underlag til belegg på gamle tregulv.


Sannsynligvis verdens reneste, Verdenspatentert kostemalt overflate, Anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbun Rent naturprodukt som bidrar til et sunt inneklima, Enkelt å male over med akrylmaling og Leveres i 2pk - lett å bære. Basic Wall Skygge kostmalt Hvit. I denne erfaringen var det ikke et gulv i loftsetasjen. Det var leire i bjelkelaget.


Denne ligger flytende på stubbloft- gulv med filtpapp i mellom. Laminatgulvet ( Alloc Commercial Stone) er bare mm tykt, og derfor har jeg anskaffet mm harde (brune) trefiberplater slik at høyden skal bli lik. Huntonit Malte Trefiberplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.