torsdag 4. februar 2021

Sykkelstativ maxbo

Hos MAXO finner du praktiske sykkelstativer , sykkelheis og sykkeloppheng. Kjøp på nett eller i butikk. Frittstående sykkelstativ i varmforzinket stål som egner seg både for bruk ute og inne i garasje eller bod. Hos MAXBO finner du utstyr til sport og fritid. MAXBO tilbyr en rekke sports- og fritidsutstyr for hele familien.


Sykkelstativ for sykler. Sykler er både verdifulle og kostbare. De fortjener et godt oppheng. Spesialisert leverandør av driftsutstyr og rekvisita til detaljhandelsbransjen. Velkommen til vår nettbutikk!


Ymse om terrengsykling. Jeg er ikke veldig bekymret for. Det var jo mange greie løsninger på Maxbo også. Jeg henger syklene etter forhjulet i kroker kjøpt på Maxbo. Modulskur for sykler i hver seksjon.


Tak av trapeskorrugert lakkert blikk. Sporet på BMW-stativet er litt bredere enn standard Thule, men fikset dette med en firkantskive kjøpt på Maxbo. Bør også funke på Whisbar. Hylle eller sykkelstativ ? Her har jeg funnet to paller på Maxbo og lagt en madrass oppå.


Madrassen er kledd med stoff fra IKEA. Ellers skal Plantasjen ha, men tre ulike avdelinger har vært utsolgt da vi har spurt. For plass til fire sykler. Meget praktisk og enkel i bruk, for varig reparasjon av asfaltskader. Bare å fylle rett i hullet, uten oppvarming eller blanding.


Har du flere enn tre sykler har XXL også et utmerket sykkelstativ med plass til hele fem sykler ved siden av hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.