torsdag 4. februar 2021

Speil i stuen

Speil kan gjøre underverker med rommene dine - se hvordan! BaderomBarneromHallKjøkkenKontorSoveromStue. TV-kos, familiebesøk, lesestunder; stuen skal fungere til mange formål.

Små speil bør plasseres på høyde med øynene dine, og større speil kan. I stuen har hun kledd en kvart vegg ved peisen i speil fra gulv til tak, og hun har hengt et lite veggspeil i gedigen ramme på et noe uvanlig sted . Juks boligen større og lysere ved hjelp av speil og kontraster. Den største utfordringen når du skal lysne en stue, er store, mørke sofaer, sier Ramsøskar.

Hvis du legger i stuen kastet speil veggen, bakgrunnsbilder-speil-effekt film eller Panel, vil sikkert bli svimmel eller oppleve noen forvirring i rommet . Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud på speil. Vi har et stort utvalg speil i forskjellige størrelser og fasonger. Heldigvis, har vi endelig har fått orden i stuen, kastet ut 2-seteren og gitt treseteren sin. Det er jo så fint med ett speil over sofaen, syns nå jeg! Et speil eller et vakkert bilde er med på å fremheve et roms personlighet og øker romfølelsen.


Setter du flere speil sammen, kan de lyse opp . Her ser du hele bildet fra toppen i saken. Det store maleriet gjør stuen spennende, eksklusiv og unik.

I stedet for bilder, vil speil forstørre rommet og reflektere lys, i tillegg til å være . Han mener du fint kan bruke speil i stuen også. Ja, absolutt, og helst speil med litt størrelse for å optimalisere effekten. Finner ikke bilde jeg vil ha over seteren så nå vurderer jeg speil. Vi vanligvis tradisjonell bruk av speil i soverom og ganger, korridorer, eller skap. Gjør noen rom med hjelp av speil kan du oppnå utrolige resultater.


Og hvis du bruker speil for stue design, så er det mulig å være begrenset bare av fantasien . Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil, speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.