fredag 19. februar 2021

Smalt skap til entre

Mørk grå åpen entré med hvite oppbevaringsmøbler og knagger. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap , hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Siden gangen er såpass smal er det lurt å velge skap som ikke er så dype. Et godt alternativ til garderobeskap , kan være kjøkkenskap som fås i .

Alt av møbler - til riktig pris. Entréen Metro nøkkelskap. Smarte skohyller får orden på fottøyet, og spesielt en smal entré drar fordel av. På et lite soverom er en løsning med innebygde skap opplagt, men du kan . UTNYTT PLASSEN: Et smalt skoskap tar ikke mye plass, men rommer mye.


Frida garderobeskap cm. Armario garderobeskap 2-dørs. Utvalget av kontormøbler går fra kontorbord og stoler til oppbevaring.

Det er derfor mange av oss ser etter møbler som kan gjøre entreen både ryddig. Få plass til alle klærne dine med et stort og romslig garderobeskap fra JYSK. Hos JYSK finner du også ulike tilbehør for å innrede garderobeskapet etter behov. Velg en vegghengt skjenk til oppbevaring (praktisk når gulvene skal vaskes) og skap hyggelig stemning med . Skap stuefølelse i entreen ! Velg grunne skap med skyvedører i smale entreer. Er det høyt til taket kan du ha høye garderobeskap med to garderobestenger, der . Monter et nøkkelskap - det finnes mange flotte design å velge mellom.


Med praktiske skoskap blir entreen med en gang mye ryddigere. Mange skoskap er veldig smale og derfor kan se lett se ut som en klump i . Hvis du som mange andre har en smal gang, har vi gode nyheter. Vi har nemlig utviklet mange produkter for smale rom. Interiørarkitekt MNIL Bernt A. Pedersen: Utnytt plassen: Et skoskap tar for eksempel liten plass.


Smale hyller mellom dørene eller en hylle over . Kan evnt gjemmes inni skap. Har du en lang og smal gang, kan du godt ha en kontrastfarge på endeveggen, .

Slik får du oversikt i entreen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.