mandag 22. februar 2021

Skyvedør i vegg

Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet. Skyvedør i vegg og utenpåliggende skyvedør. Se nettsiden her og finn en innvendig skyvedør som passer deg. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Ved å installere skyvevegger kan du virkelig endre plassen i hjemmet.

Døren forsvinner ganske enkelt inn i veggen når den åpnes. En fantastisk måte å dele et stort rom i to mindre. Er dine vegger av mur er det fortsatt muligheter. Da kan du anvende en utenpåliggende skyvedør. Den trenger kun litt veggplass til å bevege.


Ei skyvedør er praktisk fordi den ikke tar opp plass i rommet. Og går den inn i veggen som her, kan du utnytte hele veggplassen samtidig. Innebygget skyvedør i skillevegg.

En skyvedør i en vegg kan være en opplagt løsning mange steder. Særlig når plassen er trang, er det en fordel å spare plass med en skyvedør. Og bygger du skilleveggen selv, er det opplagt å bygge skyvedøren inn i veggen. De opptar svært lite plass og kan derfor stå åpne for å skape en friere romfølelse. Se gjennom vårt store utvalg av farger og design for å finne den skyvedøren som passer din stil.


Dette byggevarehuset har ikke varen på lager, ta kontakt med butikken for bestilling eller velg et annet byggevarehus. Med en skyvedør oppleves også døråpningen som større, ettersom døren forsvinner helt når den åpnes. De fleste av Doorias innerdører kan leveres i skyvedørsutførelse, både som enkeltdører og pardører.


En innfelt skyvedør er helt skjult i åpen stilling. Døren henges opp i en skinnekonstruksjon som bygges inn i veggen. Har veldig lyst å sette inn en skyvedør, men etter hva eg har lest så lang vil ikke det være mulig uten å gjøre veggen tykkere.


I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass. En hengslet dør opptar ca. Ved tofløyet dør bygges det en veggdel på begge sidene.


Monteringsskrue (kan bestilles fra DALOC, se tabell). Ved montering bør det brukes skruer i henhold til tabellen nedenfor (eller tilsvarende). Den er beregnet på bruk der åpningsfrekvensen er lav eller der det ikke er plass til en slagdør.

Tredørene fra Daloc har en kant rundt hele dørbladet som beskytter det og gjør det lett å holde rent, og egner seg derfor svært godt som innerdør i . Spar plass med skyvedører ! All denne plassen kan man få utnyttet ved å bruke skyvedører, hvor dørbladet skyves og ”forsvinner” inn i veggen. Derimot er et enkelt, lite hjul festet på veggen , for å holde avstand mellom vegg og dørhylle. PEN: Bokhyllen fungerer som skyvedør og skillevegg mellom kjøkken og stue. Cornelius Poppe, NTB scanpix. Alle våre skyvedører produseres mellom høye fjell og dype fjorder på Sunnmøre i Stranda Kommune.


Etter kundens oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg - produseres dørene på skreddersøm. Vi har seks forskjellige skyvedørsmodeller som med sine forskjellige egenskaper og valgmuligheter gjør at du kan velge . Døren skyves inn i veggen og stjeler ingen gulvplass. Som 2-fløyet skyvedør kan det leveres to helt vanlige karmer. Utsparingsmål i vegg: x. Dersom skyvedør er bestilt ferdig sammensatt vil det kun gjenstå å montere på den siste sidekarm.


Dette er det siste punktet på sammensetning av skyvedør (se nederst side 2). Det blir enklere å gjøre rent, uten gulvskinne hvor det samler seg støv og smuss. Rene linjer fra vegg til vegg og fra gulv til tak, gjør at rommet utstråler harmoni og balanse.


Dette er en nyhet vi er stolte av å legge til vårt skyvedørssortiment! Topphengte skyvedører er perfekte som romdelere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.