onsdag 20. januar 2021

Weland rekkverk

Forskjellige typer rekkverk i både stål og aluminium. Welands velkjente pressveisede gitterrist inngår i mange av disse . Håndløpere Ø mm monteres . Flere rekkverk er lagerførte og. Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i rustfri . Hele rekkverket er produsert av Ø mm aluminiumsrør som gjør det vedlikeholdsfritt og .

Rekkverket kan også leveres med port. Portens hengsel monteres på sentrumsrøret, og låsbeslaget festes i trappens rekkverk. Låsen er fjærbelastet og så . Gangbaner av gitterrist med tilhørende rekkverk produseres på bestilling etter et. Trinn og rekkverk i samme kombinasjoner som for vindeltrapper. Rampene leveres i deler og er lette å . Spesialproduksjon: Plattformen kan også leveres med gulv av tre eller tåreplate.


Weland port kan monteres på spiraltrappen. Også avvikende mål på .

Et med en maksimal åpning på 1mm eller et med knelist. Spileseksjoner kan benyttes i kombinasjon med alle andre rekkverkstyper. Metseparten er lagerført for . Mønerekkverk og takfotrekkverk benyttes for å forankre livlinen ved midlertidig arbeid på tak.


Industrirekkverk med knelist. Hvilket rekkverk du trenger, avhenger av krav til barnesikring, dine krav og i hvilket miljø mesaninen. Seksjonsrekkverk med knelist. Spiraltrapper er mer elegante og ikke like dominerende.


De smelter inn i miljøet og blir som et møbel i rommet. Gitterprodukter – Trapper og rekkverk – Platebearbeidning – Balkonger – Utemiljø og andre . Vanger, trinn og reposer av gitterist samt rekkverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.