onsdag 27. januar 2021

Utfasing av oljefyr

Kriterier for støtte til utfasing av oljefyr og tank. Gamle ståltanker kan ruste og olje kan lekke ned i grunnen. Norske klimagassutslipp må reduseres kraftig i årene som kommer, og utfasing av oljefyring er et viktig første steg på veien, sier Brandtzæg.


Bergen kommune ønsker å tilrettelegge for trygg og enkel utfasing av fossil oljefyring og har derfor lagt tilrette for denne ekstra muligheten til direkte . Nå er det formelt vedtatt. Hensikten med et slikt forbud er å redusere .

Dersom du er usikker på om du har en oljetank i hagen din, Bør du finne ut av dette. Slik søker du om støtte til utfasing av oljefyr. Borettslag og sameier kan søke om to ulike støtteordninger: Tilskudd for å bytte fra fossil oljefyring til fjernvarme eller. I dag er det mulig å få støtte til en rekke energismarte løsninger i forbindelse med utfasing av oljefyr.


Og det er greit å vite at du kan kombinere flere tiltak som for . En overgang fra oljefyring til fyring med biobrensel er et godt klimatiltak, men kan føre til mer lokal luftforurensing. Ringsaker kommune ønsker å tilrettelegge for trygg og enkel utskifting av oljefyring , og inviterer til åpent informasjonsmøte torsdag 27. Dette viser en nylig utført studie av hvilke .

Her får du hjelp til å erstatte oljefyren din med mer miljøvennlige alternativer. Nedgravde oljetanker og utfasing av oljefyr. Vi har fortsatt varmt . Hva svarer du som rørlegger hvis eieren av et eldre hus med fullt brukbar oljefyr kommer til deg og ber om tilbud på en ny . Informasjonsmøte om utfasing av oljefyring ble avholdt på Langset skole 20. Her kan du laste presentasjonene fra møtet.


Har du oljefyr, og gruer deg til det fremtidige forbudet mot oljefyring? Nyansatt daglig leder i Norsk Varmeteknisk Forening, Knut Olav Knudsen, mener varmebransjen står ovenfor mange utfordringer frem mot . En utfasing vil ifølge bransjeforeningen øke el-forbruket og potensielt svekke forsyningssikkerheten, særlig effekt. NP mener det isteden bør . Etter mange år vil oljetanker.


Miljøpartiet De Grønne konkrete planer for utfasing av oljefyr ogsa i privat regi. I kontrast til Drammen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.