tirsdag 26. januar 2021

Sms løsninger

Fleksible sms - løsninger for kommunikasjon med dine kunder, ansatte og kontakter. SMS er en rask og effektiv kommunikasjonskanal. Vi sender deg et passord på SMS og du kan prøve tjenesten med en gang - gratis. Masseutsendelse av SMS.


Send så mange SMS du vil, . SMS -tjenester til bedrifter og organisasjoner.

Våre høye krav til tekniske løsninger og oppetid gjør at du får en robust tjeneste og et . Bufret Vi har løsninger for mer effektiv SMS -kommunikasjon med både ansatte, kunder og andre kontakter. Lær mer om mulighetene med Intouch SMS. Vi tilbyr produktpakker som dekker alle behov for bruk av SMS , MMS og.


SMS-tjenester gir effektiv kommunikasjon for bedrifter og organisasjoner. Pling er en nettbasert SMS løsning der man kan logge seg på med brukernavn og passord. SMS - løsninger som Gateway og BULK utsendelser.


SMS gateway API til å sende og motta SMS , samt ta betalt med SMS.

SMS AS leverer løsninger til flere typer drift, men vårt primærprodukt er RmsV med tilhørende hardware . Løsninger med skreddersøm tilpasset kundens behov. Puzzel har levert fremtidsrettede mobile meldingstjenester og løsninger til. SMS Gateway enkelt kan integrere SMS løsninger i egne systemer. Grensesnitt for sending og mottak av SMS meldinger via Internett.


Alle våre løsninger er modulbaserte løsninger som gir deg kort utviklingsti . Oslo Sporveier benytter seg av våre sms løsninger i sin kundekommunikasjon. Avstemning er løsninger som er programmert for å kunne håndtere en stor mengde stemmer. En ultimate måten for å engasjere publikum! Sjekk ut våre utmerkede web-baserte løsninger , som kombinerer direkte meldinger. Mobile Media Services AS har spesialisert seg på SMS og mobile løsninger for det norske markedet.


Konkuransedyktige priser og ypperlig service. ViaNett har avtale med alle operatører i Skandinavia, og tilbyr bl. Igangsetting, drift og teknisk support på din.


Mange organisasjoner jobber med kriser og akutte saker hvor det handler om å få ut hjelp eller sette i gang handling kjapt. Her er SMS et fantastisk verktøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.