onsdag 6. januar 2021

Toveis speil

Hei, jeg er på jakt etter en plass der man kan kjøpe toveisspeil i Oslo. Speilet skal brukes til å lage Smart mirror: . Derfor er dette speilet magisk ITavisenitavisen.

David Pierce har laget et magisk speil ved hjelp av Raspberry Pi. Nei, hemmeligheten er et toveis speil og en pc skjerm. Jeg har tenkt å få tak i ett 2-veis speil (tror jeg det heter), type slik de bruker i avhørscener på film bl. Skal benyttes til et såkalt smartspeil .

Var konge, så ingenting når det var av, da var det bare et speil. Kjøp ei glassplate i størrelsen du skal ha og monter toveis(?) speilfilm på den. Dersom du ønsker å eie en, kjøpe en toveis speil kan være ganske dyrt.


Imidlertid er det ganske enkelt å lage dine egne to-veis speil og spare mye penger . De fleste har sett to-veis speil i utallige kriminalitet viser på tv-kanaler. Avhør rom, kontorer, kjøpesentre og skoler ofte har disse villedende flater for å holde et . Svært mange produkter man finner i et vanlig hjem har nå blitt smarte, det vil si at de har fått Internett-funksjonalitet og således utvidede . Det er svært kostbart å kjøpe enveis-/toveis-speil i glass, og vindusfilm blir (visstnok) ikke spesielt bra. Toveis speil er bygget for en grunn og en grunn alene, og det er sikkerhet.

Enten den brukes i et avhør rom, dagligvarer, butikker, boliger eller hva ikke grunnen . Her er ledende Nordic Suppliers av toveis speil. Med Nordic Suppliers produktsøk finner du hurtigt leverandører av de produktene, du har brug for, som . SIDE2): En nattklubb i Glasgow har måtte tåle massiv kritikk etter at det ble kjent at de hadde installert et toveisspeil på dametoalettet, som gjør . TV har lenge vært et midtpunkt av alle stue, og med god grunn: det er der familien setter mesteparten av sin oppmerksomhet. Skulle du ønske å eie en, kjøpe en to - veis speil kan være ganske dyrt. Men det er ganske lett å lage din egen toveis speil og spare mye penger.


Tamale Rocks raser etter å ha oppdaget hva som gjemte seg bak speilet hun sminket seg i. Hvordan fungerer et en-veis-speil, som jeg har merket de fleste kaller for to-veis-speil, altså et slikt speil der man kan se rett igjennom den ene veien. Supermørk film dempet litt for mye og ga litt speil effekt men ikke nok. EN bekjent av meg har da greit å fått skaffet original toveis speil - men . En toveis speil, også kalt en enveis speil av noen, blir ofte brukt for å gi en-veis observasjon under en politi avhør eller kamuflasje for et overvåkingskamera. Dagens værvarsel og de viktigste nyhetsoverskriftene akkurat nå.


Her er fremtidens speil, ifølge en-ingeniør. Hvordan lage en 2-veis speil Du kan lage en enkel toveis speil ved hjelp av samme teknikker brukes til å gi personvern eller beskyttelse mot sol og ultrafiolette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.