onsdag 6. januar 2021

Søppelstativ inne

Det er en søppelsorterer med kammer/bøtter som monteres inne i benken. Det er enkelt å være mer miljøvennlig med avfallssorteringløsningene til IKEA. Velg blant ulike løsninger som passer din kjøkkeninnredning og behov. FINN – Søppelstativ m/lokk - egnet til kjøkken og serveringssteder!


BufretSøppelstativ med lokk fra franske Bourgeat. Utført i rustfritt stål og plast med fotpedal for åpning av lokket. I vårt brede sortiment finner du søppelsekkstativ i alle størrelser for både inne- og utebruk.

Velg mellom modeller på hjul, gulvstativ eller vegghengte stativ. Vi har alt fra store søppeltønner med lokk for utendørs bruk, til avfallsdunker i plast og kildesorteringsskap for innendørs bruk. Stativene står utstilt utenfor Skiptvet kommunehus og kan ses der. Inntektene går til humanitære formål - å hjelpe andre - i Skiptvet.


Femunden er en stilren, solid og praktisk avfallsbeholder i stål for innendørs bruk. Han bannet lavt og løp inn i en hage, rundt et hushjørne og satte seg ned bak et stort firkantet søppelstativ. Hun skal bygge en platting til et søppelstativ. Det er nesten vanskelig å tenke seg til at det finnes søppel der inne.


Søppelstativ er sjelden et forskjønnende element utenfor huset.

Et liv utendørs setter sine spor etter som årene går. Vi har produsert en rekke blomsterkasser og søppelstativer. Hun har kjørt skadefritt i år, men i går skjedde det: Ripe i lakken da bilen sneiet et søppelstativ inne i Torget p-hus i Trondheim. Tøm søppelstativ ute og inne ved behov, og bring dette til søppelskur (ved maskinhall). Fyll ut oppgjørsskjema som ligger i kassa.


Bruksområde; 1000-vis av bruksområder inne og ute (Postkasse, rekkverk, hageredskap, landbruksmaskiner, jerndører, møbler, sykler, søppelstativ, osv.) . Nok søppelstativ ute og inne; Vanndispensere; Alle har ansvar for å holde kantine, fellesområder, klasserom, toaletter, garderober og uteområder ryddige og . Bygningen og uteområdene har universell utforming; Nok søppelstativ ute og inne; Vanndispensere; Alle har ansvar for å holde kantine, fellesområder, . To personer befant seg inne i huset, men kom seg uskadet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.