torsdag 21. januar 2021

Svart ramme

Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder.


Med sortimentet vårt av rammer har du mange muligheter til å gi gamle bilder nytt liv og en helt ny innramming. Sortimentet har alt fra enkle linjer til spreke kurver, så du finner helt sikkert de riktige rammene til bildene dine. Svart treramme med glass og passepartout.

Hos JYSK har vi et stort utvalg av billige bilderammer og rammer. Ramme passepartout svart. Kjøpes hos bilderammer. Materiale, er resirkulert polystyren (plast), er nytt materiale av polystyren og er bakstykke og pleksiglass. Produsert i resirkulert materiale.


Vakker ramme i tre og glass med koselig tekst til den du ønsker å ramme inn og forevige. Sølvkant rundt bilderammen. Komposittramme med glass for bilder, plakater eller posters i størrelse 40xcm.

Med oppheng for stående eller liggende plassering. Last ned høyoppløst bilde . Foto- og bilderamme Ted i svart eller hvit plast med passpartou. Finnes i flere ulike mål.


Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Noen av dere som har noen liker til sider med slike bilder? En enkel svart ramme med bre hvit passpartout rundt et lite svart-hvitt verk vil gi mer fokus på selve verket. De kan være mindre solide enn aluminiumsrammer. Treramme, fins i mange utgaver, malte og umalte.


Innramming uten passpartout. Arket er malt helt ut til kanten og passpartouten ville ha skjult deler av verket. Adobe Design er navnet gitt til to programvarepakker fra Adobe: Design Standard and Design Premium.


Du kan lage en ramme i Photoshop eller Illustrator som du kan eksportere og bruke i en rekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.