torsdag 21. januar 2021

Smalt garderobeskap

STORT UTVALG: Gode priser og høy kvalitet på garderobe og garderobeskap. PAX garderober kommer i flere høyder, bredder og utførelser. Velg mellom dører på hengsler eller skyvedører.

BufretPasser perfekt til oppbevaring i små soverom der det er høyt under taket. Seljor Notodden, Skien, Porsgrunn, Kongsberg, Trondheim, Vrådal, . Få plass til alle klærne dine med et stort og romslig garderobeskap fra JYSK. Hos JYSK finner du også ulike tilbehør for å innrede garderobeskapet etter behov.

Hos JYSK finner du alt du trenger til smart oppbevaring. Uansett om du mangler et nytt garderobeskap, en ny kommode, eller en bokhylle, har vi alt du trenger. Bak døren der inne er det plass til et garderobeskap med en dybde på.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Om det er plass, kan også et smalt garderobeskap brukes som skoskap, der har du anledning til å regulere hyllehøyden etter skoene. De er veldig snedige og passer godt for smale åpninger, forklarer hun. Pax garderobe med hengslede dører – fra IKEA. Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig. Gang Arkitektens leilighet på Fredensborg i Oslo.


Et skoskap fra ikea var utgangspunktet for denne løsningen. Det er for smalt (for lite dybde) til å få inn trådkurver i det. Hvilket garderobeskap er dypt nok til trådkurver?


Bygge et smalt garderobeskap i Oslo sentrum så snart som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.