fredag 15. januar 2021

Slipe benkeplate

Vi har et Sigdalkjøkken som vi vurderer å gjøre noe med. Men først vil vi ta for oss benkeplaten som de siste årene har blitt noe stygg. Tenkte å pusse ned benkeplaten å olje den for å gi den et løft. Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv.


Nøkkelen er sliping og olje.

Slip benkeplaten og gi den olje - vi guider deg trinn for trinn i sliping og oljing av benkeplater. Er den skjoldete kan du slipe over med fint slipepapir, korning 1eller . Skal du olje en benkeplate ? Se filmen vår som viser hvordan du løser oppgaven trinn for trinn. Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke - dersom de behandles på den rette måten. Viktig: jevnlig påføring av olje og dyprens.


Dersom flekkene får sitte lenge . Trenger hjelp til å slipe og olje benkeplate på kjøkken.

Alternativt må benkeplaten slipes ned. En benkeplate som behandles skikkelig skal nærmest vare evig, sier . Til daglig renhold brukes en skikkelig såpe, en natursåpe beregnet på oljede overflate som fås i . Vi pusser opp, men kjøkkenet må vente ett par-tre år så vi får spart opp litt. Problemet er at det er så stygt! IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil. Det er ikke tilstrekkelig å slipe ). Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle rom,.


For de aller fleste er kjøkkenet et av boligens viktigste og aller mest brukte rom. Og nettopp derfor er det en prioritet for de fleste at kjøkkenet er . En tørr plate suger til seg det meste, og vil bli stygg på svært kort tid. Finsliper med jernformet slipebase. Egnet for både store flater og hjørner.


Enkelte multislipere kan utstyres med ekstra tilbehør, slik at du kan bruke dem til å . La det gå et par dager før du setter ting på platen, slik at oljen får lov å herde ordentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.