mandag 18. januar 2021

Skorstein pipe

Skorstein, pipe og skorsteinspipe er navn som i dag brukes om hverandre. BufretLignendeNoen steder i landet mener folk pipe når de sier skorstein. Men tidligere har ordet betydd hele murskonstruksjonen – alt fra peisen til kokeplata og røykkanalen. Piperep AS leverer stålpipe til rehabilitering av piper.


Stålpipe rør benyttes i hovedsak i skorsteiner med kondensproblemer. Schiedel Skorsteiner AS markedsfører og selger piper og tilbehør til alle typer hus, hytter og industriformål. Premodul er en moderne skorstein som matcher ovnen din.

Piperehabilitering og skorsteinsrehabilitering. Totalleverandør innenfor rehabilitering av skorstein, varme, peis, stålpipe og ildsteder. Piperehabilitering - Vi rehabilitere skorsteiner nesten i hel norge - skorsteinsrehabilitering. Men det er som regel mange spørsmål i forbindelse med kjøp av ny skorstein, så ta kontakt med en av våre forhandlere for . Forenkling av byggeregler trådte i kraft 1. Feiermesternes landsforening (FLF) har vært i kontakt med direktoratet for byggkvalitet (DIBK) for å høre om . Postboks 33Vikersund Åpningstid Modum rådhus: Man-fre 08:30-15:30. Rehabilitering av skorstein/pipe fra Mur og Pipeservice AS.


Vi benytter Schiedel Pipesystem under rehabilitering.

På denne siden forklarer vi også hvorfor du bør . Både oppføring og reparasjon av pipe og skorstein er søknadspliktig etter plan- og bygningsloven § 20-bokstav f, bygningstekniske . Det er lett å misforstå noen av tegnene på en dårlig pipe. Vi hjelper deg med piperehabilitering av din skorstein, enten ved hjelp av stål, keramikk eller isodor. Avstand til brennbart materiale i takgjennomføring og tilstøtende vegger. For teglskorstein skal pipeløpets indre flate være minst 230 . Jøtul Stålskorstein produseres av Nordens største skorsteinsprodusent. Den er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav.


Rehabilitering av skorstein med innmontering . Dersom du har fått beskjed fra feier at det er på tide å rehabilitere, er dette fordi brannsikkerheten i din skorstein nå er svekket og kan utgjøre en fare for brann. I salgssituasjon kan det være vanskelig å vurdere pipens tilstand. Ved å intervjue kunden slik du leste om i modul vil du . Skorstein er en viktig bygningsteknisk installasjon. Den skal normalt vare i hele husets levetid.


Den har til oppgave å skape undertrykk i ildstedet samt å sørge . Kommunen har utarbeidet informasjon om saksgangen og søknadsprosessen knyttet til tiltak på skorstein (pipe). Det er utarbeidet egne søknadsskjema og det . Pipe, skorstein og ildsted - melding og kontroll. Eier må melde fra til kommunen når det er innstallert nytt ildste eller gjort vesentlige . Feiing av skorstein i boligområder er i utgangspunktet kommunens ansvar, men at den er i god stand og fungerer etter forutsetningene, det er huseierens. Vi leverer og monterer nye piper i eksisterende og nye byggverk i Buskerud.


Vi utfører også piperehabilitering over hele det sentrale østlandsområdet. Skorsteinens oppgave er å sikre avløp for forbrenningsgassene (røyken) samt luft til brenselet, forbrenningsluft, som dette kalles trekk. En gammel pipe klarer som regel ikke å leve opp til dette.


En pipe- rehabilitering er nødvendig for å bringe den gamle skorsteinen i toppform og gjøre den . Ved nybygg er oppføring av skorstein en del av det søknadspliktige tiltaket som behandles av byggesakskontoret. Men er skorstein og pipe klar til nok en fyringssesong? Dersom du sprengfyrte forrige vinter, bør du ta en sjekk på skorstein og pipe før du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.