tirsdag 26. januar 2021

Romerike boligbyggelag

Bori BBL er et sertifisert boligbyggelag og en medlemsorganisasjon som driver boligbygging og boligforvaltning med tilknyttet service til våre medlemmer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Endring av forretningsadresse. Med ekspertise og lang erfaring innen nye boliger og forvaltning av borettslag og sameier, skaper vi gode og trygge hjem for alle våre medlemmer.


Nå vil jubilanten ut i hele landet. På en konferanse for boligbyggelagene der medlemsfordeler var tema kom SBBL på andre plass i en konkurranse om .

Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i BORI BBL. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i BORI BBL , dra nytte av ditt profesjonelle nettverk . Marit Thomas over som ny regionleder for dette området. Partnerskap for nyskapende boligområde. Med lange og solide tradisjoner innen boligbygging har vi bygget over 13.


Romerike og omegn, samt i Indre Østfold. Området fikk navnet Blystadlia etter eierne av. Innmelding i boligbyggelag.

Er du ikke allerede medlem av boligbyggelag , kan du melde deg inn her. Velg ditt boligbyggelaget i rullgardinen nedenfor og fyll inn. Det er få land i verden der vi legger mer penger i bolig enn i Norge. Den nye kinoen skal ligge i en bolig- og forretningsgård midt i Lillestrøm.


Men prosjektet har strandet . Boligbyggelaget romerikeBoligbyggelaget romerike. Prosjektet består av stk. Offisiell foretaksinformasjon. Stiftet: Registrert: 03.


Mange utstillinger i Norge og Danmark. Også utsmykningsoppdrag. Interessen for å være med i et boligbyggelag er større enn noen gang, sier.


Vedtatt på Østafor Borettslags generalforsamling 27.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.