mandag 11. januar 2021

Pris gulvsliping

Gulvsliping er håndverk og det er mange ulike typer gulv rundt omkring. Derfor er det litt vanskelig å si akkurat hva ditt gulvprosjekt vil koste uten å ha litt bakgrunnsinformasjon først. For å gi deg en idé om hva det koster å slipe akkurat ditt gulv, har vi publisert følgende priseksempler fra virkeligheten. Den beste prisen på gulvsliping.


En billig måte å oppdatere hjemmet vårt på er år slipe tregulvene.

Tregulv er både vakre å se på og gode å gå på, men de kan fort få stygge hakk og merker i løpet av årene. Heldigvis er dette lett å. Det blir dønn strøkent. Hvis du skal ha olje eller voks så koster det ofte mer. Hos oss setter vi vår ære i tilby det beste renholdet og oppussing til en attraktiv pris slik at du får de mest optimale forhold for å kunne konsentrere deg om virksomheten din. Våre tjenester er trygt og enkelt.


Du får pris på din service.

Prisen avhenger av boligens størrelse og . Relaterte ord: slipe parkett, slipe gulv, sliping av gulv, gulvsliper, gulvsliping pris, slipe gulv pris, leie gulvsliper, slipe trapp, parkettsliper, sliping av tregulv, pris sliping av parkett, pris gulvsliping , parkett behandling, pris sliping av gulv, pris slipe gulv, tregulv behandling, pris på sliping av gulv, leie av gulvsliper . I våre tilbud tar vi også høyde for kostnadene vi har i forbindelse med å få på plass nødvendig utstyr, samt reisevei til og fra arbeidsplass. Kontakt oss via skjemaet . Under en slitt og gulnet overflate finnes det et flott tregulv, såfremt du lar oss som profesjonell Gulvsliper og Malermester ta hånd om gulvet ditt. Nytt gulv til en rimelig pris.


Profesjonelt utført gulvsliping støver ingenting. Og ikke lukter det vondt av lakken heller. Et normalstort stuegulv går fra slitt til strøkent på noen få dager – til en pris som er langt rimeligere enn å kjøpe nytt gulv. Fagmannen bruker ulike maskiner for de store flatene, for hjørner, terskler og for polering. Støvfri parkett- og gulvsliping.


Jeg er norsk håndverker, som legger vekt på punktlighet og kvalitet. Perfektgulv tilbyr gulvslipping i Oslo og Akershus til avtalt pris tid. Er veldig fornøyd med resultatet av arbeidet som ble utført.


Ryddige og hyggelige folk, bra gjennomført jobb med kontrakt, full oppfølging . Vi er spesialisert på alt innen gulvsliping og behandling.

Ingen jobb er for liten eller for stor, alle jobber utføres profesjonelt og alltid til kundens spesifikasjoner og ønsker. Felles for begge er å bruke så lite vann som mulig når du vasker og støvsug ofte. Når vi er ferdige med gulvslipingen og behandlingen er det viktig de første dagene at gulvet får herde før det taes i bruk. Alle Priser er uten mva.


I prisen er det inkludert grovt . Minste overflate kvm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.