onsdag 23. desember 2020

Verktøyskap

Få orden på utstyret med verktøyskap i stål fra ssg. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Skuffers verktøyskap leveres fra oss med verktøy i skuffer.


Stort sett tilpasset denne vognen. Skrallenøkler, pipesett,håndverktøy i stort kvanta.

Vogna er forberedt for montering avb . Oppbevar verktøy og tilbehør på en oversiktelig og trygg måte med våre solide og praktiske verktøyskap. Vi har mange størrelser og utførelser. Kjøp VERKTØYSKAP MED DØRER - KÜPPER online hos BAUHAUS. Verktøyskap produsert i kraftig stål som er helsveisett . Gummimatte til verktøyskap Max, gummimatte, svart.


Hjulsett til verktøyskap Max. Antall: Alle priser er eksklusive mva.

Leveringstid: 2–arbeidsdager. Viser 1–av resultater. SSG verktøyskap i stål passer i ethvert verksted eller industrilokale. Ulike modeller og størrelser for de fleste behov. Se utvalget og bestill på ssg.


Solide verktøyskap i stål, mange modeller. Gjør en god og trygg handel hos SSG - kontakt oss i dag! Doble dører med sylinderlås og L-håndtak.


Små verktøyskap , vegghengte verktøyskap , små verktøyskap med eller uten verktøypanel, Witre har mange modeller, års erfaring, bestill på Witre. Innredning av arbeidsplasser i industrien. Denne nettsiden krever informasjonskapsler for å fungere optimalt.


For mer informasjon om hvilke data som samles inn, besøk vår side for Personvern. Oppbevaringsløsningen oppfylle mange forskjellige behov, og er perfekt egnet til. Starter å få en grei samling verktøy hjemme, men disse blir oppbevart helt tilfeldige steder ofte, ettersom jeg ikke har noen plass til de, vurderer . Mål : H200m B100cm D60cm Materialer : spon, direktelaminat, sylinderlås, metallhåndtak, verktøyhyller i bjørk kryssfinér, furufinér, heltrelister og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.