fredag 11. desember 2020

Våtromsbelegg bad

Vi leverer gulvbelegg til bad for hele Norge, og vi har en leveringstid på ca dager. I våtrom med dusj eller badekar er det vinyl som gjelder når du skal sikre deg mot vannskader. Tarkett har både gulv- og veggbelegg med et stort utvalg av .

Vinylbelegg til bad sjakkmønster black/white. Gulvbelegg våtrom herskapsgrå: Nydelig gulv i herskapelig mønster bad vårtom. Vi har mange forskjellige våtromsbelegg - fra blant annet Gerflor, Forbo og Tarkett.

Badet er et rom der design og funksjon virkelig møtes. Ordet SPA assosieres som oftest med kursteder, varme bad og avslapning. Men vi har tatt oss frihet til å utvide begrepet litt.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Dette vinylgulvet er av 1 vinyl tvers igjennom og er det eneste gulvet som tåler vann 1.

Det finnes et gulvbelegg til etthvert formål: Ba kjøkken, stue, bedrift, korridor, camping og hytte. Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og . Vi vurderer våtromsbelegg på bad istedetfor flis. Jeg kunne tenkt meg belegg med struktur, altså mer som disse industribeleggene med runde . Argumenter FOR og IMOT gulvbelegg på badet kontra flis. Jeg er jo som noen muligens har bitt seg merke i en av de få, . Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting.


Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen. Jeg skal totalrenovere et lite bad med dusj rett på gulv og vegg. Dusjkabinett er dessverre ikke et alternativ pga. Gerbad oppfyller alle krav til våtrom; Tilgjengelig i meters bredde; Kan legges uten skjøter; Våtromsbelegg med spennende design; Unike egenskaper . Galleri Slike våtromsbelegg frisker opp badet og gir et myke gulv.


Flis på badegulvet er et opplagt valg, men stadig flere velger bort et bad heldekket med flis. Her får du informasjon om ulike gulvbelegg for bad. Er ikke sikker om vi skal legge våtromsbelegg eller fliser.


GERFLOR Gerbad 3m - Våtromsbelegg med spennende design - Slitesjikt på 7mm - PUR overflatebehandling - Slitesterkt og hygienisk gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.