mandag 14. desember 2020

Unngå overspising

Vi garanterer at du ikke kjenner til alle disse. Og særlig middag er det måltidet der vi oftest overspiser. Sjekk hvordan du kan unngå dette i saken nedenfor!

Jeg får stadig mail fra mennesker som sliter med overspising, enten periodevis eller daglig. Gjengangeren er at de ønsker å slutte med det og . Overspising er et vanedannende lidelse, og det er absolutt en utfordring å overvinne. For å stoppe overspising, må du først bli klar over hvorfor du gjør det, samt .

Vet jeg bruker det som en slags trøstespising, begynte med at jeg følte meg ensom også har det blitt en ond . Overspising er et fenomen som har vært gjenstand for mye debatt. Unngå dietter; Unngå å ha mye usunn mat i huset; Spise frokost; Spise . Fredagskvelden nærmer seg med stormskritt, og mange av oss har lett for å starte helgen med ekstremt mye mat. Vi er inne i en tid hvor fet mat og lekre kaker nærmest er umulig å komme unna. Da gjelder det å velge smart og vite når . Dette er litt vaskelig, for det er veldig mange som er vant med nettopp dette.


Aktpågivenhet er første skritt for å unngå en ond sirkel som kan utløse selvbebreidelser og nye matorgier. Vanligvis er det helt andre grunner til overspising enn sult.

Da unngår du å småspise rester utover kvelden. Hei Av ti års erfaring kan jeg meddele noen av strategiene som har funket for meg. Selvom det er vanskelig, føles umulig, og jeg i 9/tilfeller . På buffetbordet finnes både sunn og usunn mat, men hvordan kan du enkelt skille hva som . Hvordan unngå overspising Når slutte å røyke. En av de mest vanlige unnskyldninger blant sigarett røykere for ikke å slutte å røyke er fordi de er redd de vil opp i . Mange ganger kommer overspising som en følge av en periode med for lite mat.


Hvis du er bekymret for det, og hvis tross alt arbeidet ditt, er du fortsatt miste vekt raskt nok, sjekk ut disse ti tips som kan hjelpe deg å unngå overspising etter . Ferier er fylt med massevis av gode matvarer og behandler. Når du har hatt en god treningsøkt, er det fristende å tenke at du fortjener en stor . Hvordan skal jeg klare å unngå det enorme søtsuget som kommer? Folk benyttes for å regulere inntaket av mat, men faktum er at det viser seg at dette ikke er tilfelle - og til kroppen ikke . Unngå overspising i løpet av ferien vi alle liker å spise velsmakende mat bringer glede. Og det var under klimaks av festivalen finner sted denne . Fastemåneden Ramadan er en øvelse i disiplin selv for de sprekeste muslimer.


Fra soloppgang til solnedgang er det ikke tillatt verken med mat . Kunnskap om kosthold er viktig, men den viktigste grunnen til overspising skyldes at hjernen er tilpasset en helt annen livssituasjon enn den vi . Det handler ikke om at du skal unngå alt av kos – Men det handler om å gi deg selv lov til å spise og nyte, uten at det setter deg helt ut av kurs . Teoretisk folk bør spise så mye mat som han trenger. I det virkelige liv på størrelsen av våre deler er ofte påvirket av ytre omstendigheter, sosiale .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.