torsdag 17. desember 2020

Tegne garderobe

Prøv vår 3D bygger for garderobe og tilpass skapene etter dine mål og behov! Vi har i utganspunktet systemer; Brooklyn som er hengslede dører og Stars som . Et program som gjør planleggingen av din garderobe både enkel og morsom.

Med tegneprogrammet Langlo Designer kan du tegne og bestille din . Garderoben har utviklet seg mer til et møblement og er i større grad en del av det øvrige. Dette kan alle forhandlere av Langlo bruke til å tegne garderoben i 3D . Du har ikke siste versjon av Adobe Flash Player.

Den tar bare et øyeblikk å laste ned og . Du kan velge å tegne kjøkkenet, badet eller garderoben fra grunnen av eller å bruke den innebygde automatiske designfunksjonen, som raskt vil gi deg forslag . Last ned SmartDesigner til din datamaskin, og kom i gang med å tegne og innrede ditt drømmekjøkken. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Skravlesiden: va ei her inne som viste meg ei side på ikea hvor jeg kunne designe garderobeskap.


Gå til Slik tegner du - Disse knappene bestemmer hvilken del av garderoben som vises i tegnemodulen, og er aktiv for redigering. Det er plass til garderober på steder du ikke trodde var mulig. Bestilling I våre butikker får du svar på praktiske spørsmål og hjelp til å tegne og prisberegne . Før måtte man ta fram papir og blyant hvis man skulle tegne og innrede et rom.

Interiørmontering av kjøkken, bad og garderobe. Få en mer oversiktlig og ryddig garderobe med våre løsninger fra kvalitetsleverandørene Elfa og Langlo! Vi tegnet også en egen garderobe til Gar helt lik, bortsett fra at den er mindre. På jakt etter ny garderobe, men vet ikke helt hvilken du skal velge? Innredningsløsningen som tegnet av Strai kjøkken.


Med Amiga garderobe- og skyvedørssystem kan du velge paneler med og uten. Lek deg gjerne med konfiguratoren når du skal tegne opp din egen løsning. Få orden på tingene dine med en garderobe fra Kvik. Vi fører alt fra klesskap til walk-in-closets.


Butikkleder Ingulf Romundstad forteller at 3D-programmet er spesielt laget for Garderobe-Mannen og til designing av garderobeskap. Skyvedørsgarderobe og garderobeskap med hyller, kurver eller reoler til oppbevaring av klær. Med Langlo sitt fleksible garderobekonsept får du bygget din nye garderobe i. Windows-brukere kan tegne sin nye Langlo-garderobe på nett med akkurat de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.