onsdag 2. desember 2020

Svart taklampe

Handle enkelt online hos ellos. Pigalle taklampe ByRydens Sort matt. De gir ekstra lys der du trenger det, samtidig som de setter personlig preg på rommet. Vi har lamper fra egen kolleksjon og fra danske Vita.


Kjøp tak lamper online Lampegiganten.

Kostnadsfri rådgivning. CopenhagenArtecnicaArtekateljé LyktanBernard SchottlanderBloomingville Bsweden BelysningsbolagetBy OnCo BankerydDesign House StockholmDiesel with . Vi har ett stort utvalg av taklamper , plafonder og hengelamper til enhver smak i alle prisklasser. Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning.


Så derfor har du du alltid fri retur og 90dagers åpent kjøp hos oss. Belysning og lamper er mer enn bare en praktisk installasjon i . Hos oss finner du alt fra spotlights på skinner til lampeskjermer i en mengde ulike stiler. Vi liker våre taklamper og håper du også skal gjøre det.

Uansett hvilket rom du trenger en lampe til, så har vi alternativer å velge mellom. Ta en nærmere kikk på våre plafonder, spotlights og taklamper. Men du kan også lage din egen takbelysning ved å kombinere ledning, pæresokkel og lampeskjerm i den stilen du liker . Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Velg hvilken stemning et rom skal ha og baser valg av taklampe på om formålet med rommet er funksjon som strikking og lesing, eller om formålet er å dekorere. Hos Bohus tilbyr vi et bredt utvalg taklamper slik at du kan finne den perfekte lampen, basert på ditt behov.


Høyde 45cm Diameter 40cm Effekt maks. Hver lampe reflekterer lyset på forskjellige måter, noe som gir lampen en personlighet. Lampen er laget i aluminium og har en le. Lampens svarte farge gjør den markert i rommet, og den hvite innsiden gjør at lyset reflekterer et behagelig skinn ned mot bordet. Den halvt organiske formen på lampen er sidestilt med industrielle materialer og analoge detaljer, som belyser mer enn års tradisjon innen stålproduksjon.


Lampeskjermen har et perforert skall og et matt glass for en . Twiggy taklampe , kan som gulvlampen justeres med . Cool er en taklampe fra det danske merket Frandsen. Den har smale former og et tøft preg over seg. Tre armer som vender nedover stikker ut fra sentrum av lampen.


Taklampe , 5svart , fra Vipp.

Ledningen er i sort tekstil, noe som gir et ekstra preg over . Er du på jakt etter nye taklamper ? Vi har et vanvittig stort utvalg av taklamper til kjøkken, gangen, badet og soverommet. Hos oss får du alltid rimelig frakt og fri retur, så du kan føle deg trygg på at du finner den rette lampen! Sjekk ut noen av våre populære merker - House Doctor og Dovre taklamper fra Ms-Belysning.


Variert utvalg pendel lamper til alle behov. Vi samler de nyeste trendene og tilbyr et oppdatert utvalg lamper og belysning. Se vårt utvalg av taklamper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.