mandag 21. desember 2020

Stubbloftsleire

Det er stubbloftsleire i alle etasjeskiller. Ser av diskusjonsfora på nett at alle fjerner leira. Hei Jeg er så heldig at vi eier 80mstubbloftleire.


Bør du fjerne stubbloftsleire eller la den ligge? Gjøre det selv eller suge den ut? Se hvordan vi gjorde det.

Vi hjelper deg med anbud på stubbloftsleire. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Stubbloftsleire ble i mange år benyttet som isolasjonsmateriale i etasjeskillere. Leira var tørket og deretter malt til et finkornet produkt. Rensing av stubbloft eller fjerning av stubbloftsleire.


Vi jobber med lange lengder på slangene. Når vi bruker en supersuger ( tørrsuger ) kan . Bli kvitt en litt ubehagelig kjeller lukt som kommer fra leira.

Fjerning av stubbloftsleire koster masse og er ofte bare veldig, veldig dumt. Mot kjelleren kan det ha en effekt å bytte ut leiren . I gamle dager var leire mye brukt som isolasjonsmateriale i bjelkelag og etasjeskiller. På samme måte ble veggenes hulrom fylt opp med . Skal vi fjerne stubbloftsleiren? Men husk at stubbloftsleire gir god lydreduksjon!


Vi har en supersuger med ganger større kapasitet enn en ordinær slamsuger. Rive tregolv og bære ut stubbloftsleire. Gulvet er tregulv spikret på bjelkelag. Suge vekk stubbloftsleire i 1. Kjapp respons, best på pris, kom når de skulle, hyggelig og serviceinnstilt firma. I eldre hus finner du garantert stubbloftsleire som isolasjonsmateriale.


Denne kan du trygt la ligge mellom etasjene, Den isolerer og demper lyd . TRINNLYDFORHOLD I ETASJESKILLERE MED STUBBLOFTSLEIRE. Akustikk-konsult AS har på oppdrag fra Christian Berner . Med supersuger blir det helt støvfritt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.