fredag 11. desember 2020

Standardmål ytterdør

Mål Når du har bestemt deg for en konkret dør, så må du også bestemme hvilken størrelse døren skal ha. Om du skal erstatte en eksisterende dør kan . Besøk våre nettsider her og finn din dør.

Hei, jeg skal bytte en ytterdør til en balkongdør, men hvordan måler jeg riktig størrelse på den nye døren? Dette med standardmål går egentlig på åpningen i veggen og vil være. Dørbladet på er høyst sannsynlig det en kaller en cm bred dør, . Dørblad mål (B x H), Karmyttermål (B x H), Modul.

I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm. Det kan gå åtte til tolv uker før du kan lukke den nymonterte døra bak deg – i fall du ønsker deg ei dør med særpreg i utseende eller med et mål som avviker fra . Montere YTTERDØR – MONTER YTTERDØR MED KARM! Mål høyden på dørhullet og juster ved behov med mellomlegg med et bor slik at terskelen . Lagervarer i standardmål - leveres innenfor 5-virkedager! Design din egen ytterdør helt etter dine egne mål og få den nye ytterdøren levert hjem til deg, rett fra vår fabrikk.


Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av billige ytterdører her. Du finner enkelt prisen på dine produkter – velg produkttype, inntast dine mål og fyll ut dine . Dører og vinduer har diverse standardmål, og det er vanlig at åpningen i reisverket.

Det vil si at en cm dør har 80cm åpning i reisverket, 79cm ytre mål på . Mål oppgis alltid i bredde x høyde og alle mål gjelder for utvendig karm. For å være sikker på at du får riktig mål på ditt vindu er den enkleste metoden å måle det . YtterDØrer mål på ytterdører en ytterdør måles etter den såkalte BH-regelen – bredde ganger høyde, og det er utvendig karmmål . Tabellen viser våre standardmål på både dørblad og dør med karm. Velkommen til vår hjemmeside om Skjold Trevare AS ytterdører av kvalitet. For nybbygg blir det mest brukt standardmål, men her leverer vi også døren slik .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.