onsdag 16. desember 2020

Sparkle betonggulv

Det forekommer en del . Hurtigherdende, sementbasert sparkelmasse med høy fasthet. Sementbasert, spenningsfri, hurtigbindende byggsparkel som benyttes både inne og ute. Selvnivellerende, velegnet til alle typer. Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse. Jeg har lagt merke til at betonggulvet i min 80-tallsbolig er over gjennomsnittet ujevnt.


Gulvet i seg selv er rimelig i vater, men ujevnt. Jeg har tidligere flytsparklet et 4mbaderom med blandet resultat. Spørsmålet mitt blir fort og galt: Hva bør jeg gjøre . Sigefri sparkelmasse for hånd- sparkling.


Velegnet til fallsparkling, porefylling, reparasjon og flikking. Kun til innendørs bruk. Bruk av rull frarådes på betonggulv.


Funkishus i betong: Folk spør fremdeles om de skal sparkle og pusse betongveggene, men det skjer ikke. Her er det et lite søkk i gulvet. Jeg tror at heldekkende gulv mellom gang og rom hadde blitt pent og lurer derfor på følgende. Kan man rett og slett sparkle gulvet på samme måte som man sparkler en vegg? Og i så tilfelle hvilket sparkel anbefales?


Hvordan male betonggulv , male vegg innvendig, tak, gulv, panel trapp og dør inne? Massen, som kommer i digre dunker med fint pulver, blandes ut med vann og fargepigment og sparkles på med sparkelspade eller murebrett i tynne lag. De minner gjerne om Tadelakt (med kalk), Marmorino (marmor og kalk) og Stucco . Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling!


Men du kan ikke bare helle en . Lurte på hvordan det var og sparkle på Litex platene ? Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Følg valgt produsents anvisning. Betonggulv vil vanligvis ikke kunne oppnå den planhet og kvalitet som kreves for å fungere direkte som underlag for gulvbelegg. På et betonggulv der det skal legges gulvbord eller parkett rett på, må eventuelle søkk sparkles , eller hele gulvet avrettes med selvnivellerende avrettingsmasse. Dersom det er fare for fukt fra grunnen (det er det alltid på kjellergulv og gulv på grunn), MÅ du legge en minst mm tykk plastfolie eller knasteplate som . Maling egner seg best til tregulv og betonggulv , sier fargedesigner i Nordsjö, Tale Henningsen.


Eventuelt sparkel : Malingen kommer til å fremheve alle ujevnheter gulvet måtte ha. Hvis du ønsker et helt jevnt resultat bør du altså utbedre disse før du maler. En selvnivellerende, hurtigherdende sementbasert gulvsparkel, som er beregnet til oppretting og sparkling av betonggulv , som underlag for f. Sparkle , slip, og fjern støvet. Tekniske data: Tørketid ved 20° C er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.