onsdag 9. desember 2020

Sotra arena

Arenaen er ein kommunal fleirbrukshall for idrett og kulturføremål. Det kan by på trafikale utfordringer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Sotra Arena er storhallen til Fjell kommune. I Straume Idrettspark på Straume i Fjell kommune har Lønnheim Entreprenør AS ført opp et bygg med to flerbrukshaller.

En fin tur som først går langs turløypen og så tar en avstikker opp på Ebbesvikfjellet. Fra toppen av Ebbesvikfjellet har man et flott rundskue over hele Sotra , . Photograph by Ivan Brodey. Skrevet av Ulf Sveri Lundekvam den 16.


Senioruniversitetet for Øygarden og Sotra (SØS) ønskjer å vera ein triveleg og lærerik møteplass. Vi kallar oss for seniorar, men har inga . Sikre deg billett i dag. Dette er Håndballjentenes faste oppkjøringsturnering til mesterskap i desember.

Anlegget tilfredsstiller Norges Håndballforbunds krav til. Her blir det servert sunn, god og variert mat til en. Arrangementer og begivenheter langs norskekysten.


Grindaker har sammen med Longva arkitekter prosjektert en nytt flerbruksarena ved Straume i Fjell kommune utenfor Bergen. Med entusiastiske barn og unge i Håndballuka som ramme, ble det to hjemmeseiere for Bergenslagene i dobbeltkampen i Sotra. Deltakarane i firenasjonarsturneringa utanom Noreg er . Bruk Hue reiser rundt i Noreg for å bekjempe digital mobbing. Elevane på ØUS skal delta der etter lunsj, . Trygg i Fjell-saman mot mobbing. I år har vi spesielt mye innen utemiljø, og det er også . I samarbeid med Norges Håndballforbun region vest, arrangerer vi SARTOR HÅNDBALLSKOLE fredag 10.


Oversikt over turene fra ut. Program for kvelden kan . Fana Idrettslag arrangerer i samarbeid med Norges Danseforbund og Sotra Turn og IL Norgesmesterskap og nasjonal konkurranse i Sportsdrill . Velkommen til årets første boligmesse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.