tirsdag 22. desember 2020

Søndagsåpen byggevare

Maxbo fortsetter med søndagsåpent. Byggevarekjeden tilpasser butikken og fortsetter med å holde søndagsåpent. Det får en av aktørene til å satse helt nytt: En av Norges største forhandlere av byggevarer tror det er butikk å holde åpent døgnet rundt, hele . Døgnåpne byggevarer på Alna.


Bygg i Oslo skal holde åpent døgnet rundt i en prøveperiode frem til høsten. Men søndag er fortsatt .

Obs BYGG er til for forbrukerne. Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Våre varehus har eksperter . I dag kan du kjøpe brød og melk i søndagsåpen butikk om du bor på et. Hagesenter får holde åpent og selger blant annet byggevarer , mens . Byggmax selger bygningsvarer.


Derfor finner du under fanen . Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder. Her får du kjøpt det meste av det daglige behov innenfor dagligvarer og byggevarer.

BUNNPRIS TONSTAD – 22. Spesielle åpningstider. Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og . Coop skrinlegger utvidelse av butikken på Løkeberg. Isteden blir det pakkeutlevering med søndagsåpen butikk. Fortsatt åpent om søndagsåpent.


Et forslag fra Arbeiderpartiet om å la åpningstidsbestemmelsene på søndager ligge fast fikk ikke flertall i Stortinget. Kontaktinformasjon: Obs! FB-kampanje Søndag Byggevare.


Det vil bli frivillig å ha åpent på søndag. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk. Det er ulike åpningstider, . Vi har også rikstoto, propan, byggevarer og tilbyr hjemkjøring av varer på torsdager og.


Kvinne og familielaget, Gladstad. Handle for 50- og vær med i trekning av gavekort på 50- hver søndag i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.