onsdag 23. desember 2020

Sølvfisk på badet

Sølvkre er absolutt de vanligste insektene vi finner på bad. Sølvkre, eller sølvfisk som de også kalles, er små sølvaktige insekter som kommer . Det er sølvkreet, også kalt sølvfisk , som er på besøk, et vingeløst . Nesten alle har sølvkre i hus, for eksempel på badet. Sølvkre, som også kalles sølvfisk , spiser stivelse og sukkerholdig næring.

Renner det vann utover gulvet på badet , slik at det stadig ligger . Jeg har alltid hadd STORE . HJELP leiligheten vår invaderes av sølvkre! Brun larve på badet innlegg 28. Flere resultater fra forum.


Bufret Oversett denne siden 18. Kender du til små, sølvfarvede insekter, der drøner rundt på badeværelsesgulvet ?

Så har du med stor sandsynlighed fået besøg af sølvfisk. Sølvkre, også kalt sølvfisk , er en liten sølvglinsende skapning som finnes. De rømmer fra lyset om man kommer inn på badet og slår på lysbryteren. Sølvkre blir også kalt for sølvfisk på grunn av den fiskelignende måten de beveger. Sølvkre (Lepisma saccharina) gjør liten skade og regnes som harmløse gjester i våre boliger.


Sølvkre finner man ofte i forbindelse på bad og vaskerom, kritiske rom i forhold til fukt og høy luftfuktighet. Dama har hittil vært ansvarlig for vask av badet , men jeg mistenker at det. De kan også forekomme i fuktige . Hvis du har sølvkre på badet , på vaskerommet eller der sentralvarmekjelen står, er det først og fremst et tydelig tegn på at dette er steder med høy luftfuktighet og.


Sølvfisk (også kaldet sølvkræ) er en art vingeløse insekter med en længde på 12- mm. Arten bærer det latinske navn Lepisma saccharina. Du ser dem pilende av gårde når du skrur på lyset på badet , i et kjellerrom eller på kjøkkenet.


De heter sølvkre og trives der det er fuktig. Atfer kosthold og vaner til sølvkre ( sølvfisk ). Sølvkre trives i de fleste klima, men foretrekker å bo i mørke, fuktige områder som kjellere, loft, kjøkken og bad. Sluket på badet kan ha rester av såpe, hår og hud.

Har du fået besøg af den lille sølvfisk ? Sølvfisk – også kendt som sølvkræ – er et ældgammelt insekt, som har været på jorden i over 300. Huset er med ventilation og lufttørre hvor den generelle luftfugtighed kun overskrider ved bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.