onsdag 23. desember 2020

Rehabilitering av skorstein

Skorsteiner har lang tradisjon i Norge. Tidligere ble skorsteiner oppført i betong eller teglstein, mens i dag er elementskorsteiner og stålskorsteiner de vanligste . Forenkling av byggeregler trådte i kraft 1. Feiermesternes landsforening (FLF) har vært i kontakt med direktoratet for byggkvalitet (DIBK) for å høre om . Jeg skal gå i gang med rehabilitering av tegelsteinspipe, ca 11m uten bøy. Rehabilitering av pipe er noe vi stor fagkunnskap på.

Få hjelp av oss til piperehabilitering og skorsteinsrehabilitering i dag over hele østlandsområdet. KERAMIKK er den universale løsningen til alle typer brensel hvor skorsteinen er i lodd og det er plass nok til å senke ned et nytt foringsrør. KONTROLLPLANSKJEMA FOR: o OPPFØRING AV NY SKORSTEIN (OS) o REHABILITERING AV SKORSTEIN (RS). RIVING AV SKORSTEIN (RI) NB, er det . Detaljer: Publisert torsdag 09. Piperehabilitering i Bergen?


Vi hjelper deg med piperehabilitering av din skorstein , enten ved hjelp av stål, keramikk eller isodor. Har du fått beskjed fra feier at det er på tide å rehabilitere , er dette fordi brannsikkerheten i din skorstein nå er svekket og kan utgjøre en fare for brann. Røykkanal og skorstein skal ha tetthet som gir god trekk og ikke avgir .

REHAB PIPE - REHABILITERING AV PIPE - JØTUL - MARKEDETS BESTE - LAGERFØRT! OPS kan rehabilitering av skorstein (piperehabilitering) og vet når eldre piper trenger en overhaling. Synlige skader på pipa – kontakt oss i dag! Det å rehabilitere en pipe er en oppgradering av hele . Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle? Det finnes forskjellige metoder for innvendig.


Dette gjelder også skorsteiner som rives og gjenoppbygges under taket. Hvorfor skal du rehabilitere skorsteinen (pipa)? Det er vi som rehabiliterer skorsteiner ! Installere og rehabilitere skorstein. Stålpipe rør benyttes i hovedsak i skorsteiner med kondensproblemer. Type skorstein II element, ett løp D element, to løp.


Ved nyoppføring utfylles følgende: Produktnavn: Brannteknisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.