torsdag 17. desember 2020

Sliping av gulv trondheim

Gulvsliping i Trondheim - Alle typer parkett og gulv. Næringsbygg og private. Vi legger gulv , sliper , lakkerer og oljer alle typer gulv og parkett . Relaterte ord: eike parkett, parkettgulv , eik gulv , varme under parkett, tregulv eik, varmefolie parkett, stavs eikeparkett, valnøtt gulv , bambus parkett, eik plank, . Relaterte ord: slipe parkett, slipe gulv , sliping av gulv , gulvsliper , gulvsliping pris, slipe gulv pris, leie gulvsliper , slipe trapp, parkettsliper, sliping av tregulv , pris .

Har hatt besøk av bjørn, fikk slipt , olja og vokset gulvet vårres, jobben ble utført raskt og proffesjonelt. Bersvendsen AS l Adr: Pir II - Nr. Gulv og parkett krever med årenes løp vedlikehold for å opprettholde glans og effekt. Hei, Er det noen som har en oppdatert ca pris på sliping av nylagte tregulv ? Det er snakk om rom på ca 20mhver, men . Parkettsliping Gammelt parkettgulv med riper og hakk i kan bli like flott som et flunkende nytt gulv , etter noen omganger med slipemaskinen. Vi utfører gratis befaring i Trondheim og omegn.


For å gi deg en idé om hva det koster å slipe akkurat ditt gulv , har vi publisert følgende priseksempler fra virkeligheten.

Alle tilbud fra oss inkluderer topp service, . Sliping og lakkering av eikeparkett, stue ca. Utleie av alle maskiner til slipe gulv , sliping av gulv. Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere . Jeg har forstått det slik at det beste er å slipe ned hele gulvet før jeg evt. Trenger du hjelp til å slipe gulv eller vil ha annet gulvarbeid utført så er vi her for deg, vi vil gjøre vårt ytterste for at du . Vår fremste målsetting er: Ansvar, kvalitet og fornøyde kunder.


Vi er spesialisert på alt innen gulvsliping og behandling. Ingen jobb er for liten eller for stor, alle jobber utføres profesjonelt og alltid til kundens spesifikasjoner . Vår erfaring innen sliping av parkett og gulv strekker seg fra store bygg oganleggsprosjekter til privatoppdrag og faste vedlikeholdskontrakter. Eksperten på gulvbehandling, vi sliper og vedlikeholder parkett og heltre gulv så vel som betong, marmor og vinyl.


Medlem av kjeden Gulvfag, . TOTALLEVERANDØR TIL GULVSLIPERBRANSJEN. Stort sett alle ordre leveres påfølgende virkedag i hele Sør-Norge helt opp til Trondheim. Gulvspesialisten 1 gulv , vi leverer og monterer alle typer parkett og tregulv til private hjem og profesjonelle aktører.


Jeg er norsk håndverker, som legger vekt på punktlighet og kvalitet. Kommunikasjon med kunden er .

Vi er en lokal bedrift som utfører alt innen malerfaget, salg og sliping av parkett og rehabilitering av hus og hjem i Trondheim og omregn. Vi har eksistert siden . Våre kunder er kvalitetsbevisste innehavere av parkett og tregulv i private hjem,. Norsk Gulvservice er en håndverksbedrift som sliper , behandler, installerer og. Velkommen til Rosenborg parkettsliperi.


Vår nettside er for øyeblikket under ombygning. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Priser finner du i vår prisliste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.