tirsdag 15. desember 2020

Slipemaskin biltema

Eksenterroterende bevegelse for jevn flate uten sliperoser. Med epoksyrondell for selvklebende sliperondeller med Ø 1mm, samt nippel for . For grovsliping med slipeskive Ø 1x x 1mm og våtsliping av eggverktøy med slipestein Ø 2x x mm.

Senterhull Ø 2mm; Tilkobling NPT 1/4 . For fiberrondeller med senterhull 2mm. Kombimaskin med både båndsliper og pusseskive. For allslags slipe- og pussearbeid av tredetaljer.

For slipestifter og roterende filer med mm skaft. Sikkerhetssperre som hindrer uønsket start.

Kraftig, rett slipemaskin med gripevennlig kompositthåndtak. Vet at pris og kvalitet ofte henger sammen - men tenker på de små maskinene hos Clas Ohlsson/Biltema kalt hjørnesliper eller Slipemaskin . Brukte en periode en slipemaskin fra Biltema som jeg rotet fram fra garasjen. Selvom arbeidet gikk lettere var jeg ikke fornøyd med slipingen . Bosch PWR 1CE slipemaskin fjerner puss, lakk, tapet, flislim og til og med betong. Bør være oscillerende slipemaskin om det skal være 1. Tømrer mener Clas Ohlson- og Biltema-verktøy er dårlige. Du må da til med slipemaskin etterpå, samt skjære litt over for at det ikke skal bli . Du må da til med slipemaskin etterpå, samt skjære litt over for at det ikke skal bli.


Men Biltema kombisliperen har hvert utrulig sollid for den er jaggu brukt i. Denne slipemaskinen er meget bra 'Xesray' ! Decker : 4kr Fres med verktøy : 4kr Vinkelsliper : 2kr Slipemaskin Hitachi : 5kr Slipemaskin Biltema : 2kr Kontant betaling ved henting. Når har jeg investert 1KR i en slipemaskin fra biltema og var ganske skeptisk om sandpapir med bruk av den vil fjerne lakk fra kåpe. Jeg har egentlig ikke lyst til å skrive dette innlegget, da det handler om pussemaksiner. Men jeg lurer på hva for en pussemaskin som er best . Har selv en elektrisk kjedesliper fra Biltema, og den fungerer greit for å. Noe slipemaskin med ikke for grovt papir som egner seg her som kommer til? Jeg tror biltema har enkle punktsandblåsere.


For slipestift og roterende filer med mm skaft. Oscillerende slipemaskin for tørrsliping av tre, metall og plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.