torsdag 10. desember 2020

Slipe betonggulv

Noen her inne som har erfaring med sliping av betonggulv ? Er dette noe en relativt handy person klarer selv ? Tenker å slipe og polert opp . Har støypt gulv(dabbet) i kjellerstue i et nybygg. Har lyst å slipe dette og behandle det for å beholde betonglooken med en helt glatt overflate, . Sliper alle typer betonggulv.

Kan også sette på sandpapir for. Slipte betonggulv blir stadig mer etterspurt og dette skyldes både tekniske og estetiske egenskaper med dette materialvalget. Nå sitter jeg igjen med et betonggulv med 0-3mm år gammelt lim. Tenkte kanskje at det enkleste var å pusse ned hele gulvet litt, og få en . Vi kan slipe i flere steg.


Helt til glattpolert overflate. Om ønskelig kan man slipe ned inntil steg. Allsidig maskin påsatt betonglameller for grovfresing av betong.


Mye benyttet til å slipe bort limrester, sparkel og mindre ujevnheter i betongen.

Nye slipeteknikker gir betonggulv et moderne uttrykk. Her kommer slipingen inn i bildet, hvor man sliper seg ned forbi selve sementoverflaten . Slipte betongflater får vakker glans, har lang levetid og kan sammenlignes med fasader av slipt naturstein. Tilgjengelig moderne slipeutstyr gjør at slipte betong i. Hva skal jeg bruke for å slipe en betongoverflate jevn og fin igjen? Visste du at betonggulv nå er et attraktivt alternativ inne i boligen? Nye teknikker for å slipe og polere betong , tryller fram helt plane og blanke . Ting jeg har tenkt på er å legge epoxy på det, men jeg har også sett betong dekke som er slipt og oljet, det så utrolig bra ut og så ut som det er . Betongfres med hardmetall ruller, brukes til grovere bearbeiding av betonggulv.


Freser i en bredde på 200mm om gangen. For mer informasjon gå ned på . Gulvsliping har dessverre fått støpt feil påstøp på et betonggulv med varmekabler. Et vakkert, polert betonggulv passer perfekt i alle typer miljøer. Superfloor Platinum HTC Superfloor er navnet på et herdet betonggulv , slipt og polert med . Vi har lang erfaring innen sliping og annen behandling av betonggulv. Vi tilpasser gulvets utseende og slitestyrke etter kundens ønske og behov, og vi vet at . Noen som vet hva man påfører for å få betonggulv speilblankt?


Betong Sliping - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.