fredag 18. desember 2020

Skruer til takplater

En skrue i aluminium, for innfesting til tre, som går til alle Plannjas lave og klassiske profiler. Takpanneplaten er produsert av . Aluminiumsprofiler skal alltid festes med aluminium eller rustfrie skruer. Monter platene som vist i. Følgende skruer kan benyttes: Innfesting mot: Takmaterialer.

Hvis lekteavstanden er 5mm eller mindre settes en skrue i hver lekt ved sideomlegget. Alle skruer fra Christiania Spigerverk er produsert i henhold til god norsk byggeskikk og i samarbeid med profesjonelle brukere. CLAS OHLSON Overlappingsskrue, hvit 0. Holder platen på plass, selv i vær utsatte strøk. Mer produktinformasjon.


Tilbehør du kanskje trenger. Coilspiker decra grader sort ri ny. Skrue tilpasset Decra takplater.

Riktig verktøy ved bruk av Verform skruer : Bruk Verform bits, hylse med ring, for å skru fast plater til bærelekter. Bits, hylse med ring, . Vi skal opp med MDF takpanel, ikke plater med panel på vel 140mm sånn ca. Vi har brukt trykkluft og pistol, men skrudde opp takess plater nylig, og det virket kanon. Ikke dill med trykkluft, kompressor som støyer eller luftslange som ligger overalt, og om man kommer litt feil ut kan man skru ut og rett på ting . Huntonit takplater monteres.


Ved overlappingsskjøten fester du platene sammen med den samme selvborende skruen på det høyeste punktet på profilen over det hevede sidemønsteret. Fest den første raden av takplater til takfotbeslaget gjen-. De fleste plater skrus fast med selvskjærende skruer.


Platene skrus fast med selvskjærende skruer med hode, skive og pakning. Det skal normalt brukes 6-skruer per kvadratmeter. Noen plater skal spikres med spesialspiker. Fest deretter de resterende skruene, se figur 2. For å unngå utettheter i skjøten skal sideskjøtene presses godt sammen.


Da TerraPLEGEL, PlusPLEGEL og. PLEGEL er profilerte i både langs- og tversgående retning er det viktig at dette følges for å kompensere.

Smartpanel Takplate no smartpanel. Ved montering kan også skruer benyttes, vi anbefaler byggskruer av. Husk å bruke riktige skruer og at hullene skal være større enn skruens diameter, da kan platen fritt bevege seg ved temperaturforandringer. Lengde, Materiale, Varenr. TILBEHØR TIL DECRA TAKPLATE.


Tilbehøret er tilpasset takpannene og gir garanti for godt utseende. Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Nødvendig utstrekkskapasitet for skruer i hvert festepunkt er bl.


Det er foretatt beregninger for innfesting av lekt med 6mm lekteskru (en skrue pr. festepunkt). Alsvåg plater anbefaler at det brukes en . Bånd med elastiske spiler som hindrer at småfugler, . Kjøp SKRUER TIL TREBETONG BEIGE 1STK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.