mandag 21. desember 2020

Skovbakken borettslag

Vår hovedmålsetting med sidene er å være et nyttig oppslagsverk for våre beboere, besøkende og en informasjonskilde for mulige boligkjøpere. Får du ikke svar på alt du lurer på om borettslaget , så tips oss om det. Neste gang du er innom så finnes nok svaret der. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Endring av vedtektsdato. SKOVBAKKEN : Pent oppusset rekkehus - solrik uteplass - soverom - garasje - rett ved skole.

Aksjekapitalen er på NOK 0. Selskapsform, Ikke næringsdrivende virksomhet. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. Boligbyggelag og borettslag. Utbytting av alle pumper for varmeanlegg.


Skovbakken borettslag fra Oslo Sentrum, Oslo. Fire eldre pumper ble fjernet, og i samråd med KSB ble det valgt ut nye pumper som er tilpasset anlegget. For å styre pumpene, falgt valget på frekvensomformere fra Vacon, som sammen med et pumpmeter, kan kunden uten instrumenter lese av om pumpen . Gode muligheter for private leieavtaler.

Borettslaget har biloppstillingsplasser ute for utleie. Gjesteparkering ved ankomst . Vanlig gateparkering etter stedets regler. Tilsammen 2boliger oppgraderes med nye og moderne fasader og passivhusstandard. I prosjektet inngår også forbilledlig sykkeltilrettelegging, bikuber og parsellhager.


Vel så attraktivt er det med en privat terrasse på hele 32 . Learn about working at SKOVBAKKEN BORETTSLAG. Join LinkedIn today for free. See who you know at SKOVBAKKEN BORETTSLAG , leverage your professional network, and get hired. Den modige planen for til sammen 2boliger var å oppgradere med nye fasader og sørge for passivhusstandard og en rekke andre tiltak. Birgit Rusten, programleder i FutureBuilt, var svært fornøyd med å ha fått borettslagsrehabilitering som et . Strøkent og innholdsrikt rekkehus over plan med utgang til stor og solrik terrasse og hage.


Den gode planløsningen som i kombinasjon med generøs . Varmtvann og fyring inkl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.