tirsdag 8. desember 2020

Skifertrapp ute

Steinen har sin naturlige anvendelse utendørs, og stadig flere oppdager skiferens god egenskaper. Belegning; Bruddheller; Fasade: flis; Fasade: forblending. En skifertrapp passer perfekt inn i naturen, i tillegg til å være sklisikker og uslitelig.

Hei, har murt utetrapp, og tenker nå å kle den med skifer, Otta eller Alta. Men lurer litt på hva jeg skal gjøre med opptrinnene og fronten, se bilde . Skal man lime flis/stein ute, må man ha full limdekning. Produsentene sier gjerne at man skal ha 1 limdekning.

Naturstein på på trapper gir et solid og stilig inntrykk. Vi har et stor utvalg av naturstein og hjelper deg med å finne nøyaktig det du er ute etter. En flott skifertrapp gir et godt førsteinntrykk og er med på å løfte selve bygget.


Trappetrinn i skifer brukes både innen- og utendørs, av private og av det . Fliser har mange ulike bruksområder og egner seg spesielt godt utendørs til. Ved bruk av flis utendørs vil man kunne få en eksklusiv overflate som kompletterer . Når det legges skifer ute er det viktig med fullstendig limdekning både på underlaget og på skiferhellen for å unngå luftlommer. Maks opptrinn for en utendørs trapp er cm, noe som gir et inntrinn på cm.


Jo lavere høyde på opptrinnet, jo lengre må . Er det glatt, klarer de fleste å holde seg fast i et gelender hvis de er ikke er . Søl med grillolje på granitthellene ved grillen på uteplassen vil gi varige flekker. De kan eventuelt blekes litt ved bruk av kaustisk soda, men er . Askim Stenindustri as - Flammet/børstet granitt fliser til trapper og gulv, ute og inne. Flisene er 20mm tykke kalibrert og fåes i 30cm og 40cm bredde i fallende . Her er en blanding av bilder fra både inne og ute fra større oppdrag.


Dette viser hvor viktig skifer er for å få en helhet i prosjektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.