søndag 6. desember 2020

Skifertak legging

Videoen under viser rehabilitering av en hytte og legging av skifertak. Først merking av hele taket, så fordeling . Skifertak er et viktig element i byggeskikken i Valdres.

Fordelen med lekting er imidlertid at den angir retningen ved legging av steinen, . Bladet beskriver tekking av tak med skifer. Legging av undertak er beskrevet i Bygg-. Dekket med skifer er det vedlikeholdsfritt, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer.

Er det noen som vet om bøker eller brosjyrer som tar for seg legging av skifer på tak. Skal etter planen legge ca 2mi sommer, men er . Lektene paa taket var raatne, fjernet skiferen, la ny . Vi skal tekke taket med skifer og vurderer no alternative undertak. Sidan skifertak skal halde ut mi tid og kanskje lengre, er det dumt å ta enkle . Taktekking med skifer kan man ikke improvisere! Lappskifer og rektangulær skifer har mer overlapp, og en. Legging av skifertak er ikke vanskelig, men krever god planlegging og nøyaktighet underveis.


Husbyggerne var innstilt på å legge skifer på taket, helt til prisen kom. Dette syntes vi var altfor mye, da pris for legging av grå takstein på det . Byggmestere og entreprenør ta kontakt for rådgivning ved restaurering/ omtekking. Vi har lang erfaring med legging av skifertak, varige og vakre tak med skiferstein. Skiferen representerer opprinnelig en homogen sandsteinsformasjon som . Visste du at skifer er vårt mest varige taktekkingsmateriale?


Vi i Byggmester Jørgen Binde AS tar på oss legging og omlegging av skifertak. Her er tipsene til deg som skal legge skifer på taket. TRINN 2: Ved legging av villheller er det en spesiell teknikk. Alta Skiferlegging Nord AS har årelang erfaring med bygging av skifertak - restaurering av skifertak samt rehabilitering av eldre bygninger.


Legging av skifer er et håndverk som er bortimot uforandret siden man begynte å bruke stein som tekkingsmateriale. Reparasjon av skifertak + legging av tjærepapp på mstor terrasse. Snekker,Taktekker Størhuset som en gang har tilhørt Havstein Gård på Byåsen har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.