torsdag 10. desember 2020

Rørlegger kongsvinger

Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget . Kom innom og snakk med våre . Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Vi hjelper deg med anbud fra rørlegger.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

RØRLEGGER i KONGSVINGER har . Vi leverer det meste av varer og tjenester innen VVS bransjen. Serviceoppdrag, sanitæranlegg, varmeanlegg, varmepumper, modernisering av ba . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi søker etter selvstendig rørlegger. Vi er din lokale rørlegger som er opptatt av å levere kvalitet på arbeidet og godkjente produkter.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16.

Vi trenger å montere et badekar og trenger både selve badekaret (på 150cm) og folk som kan montere det. Kongsvinger Regnskap AS Gågata Kongsvinger. De tar på seg de fleste typer små og mellomstore rørleggeroppdrag i . Beskriv behovet ditt – trykk ”Register” så vil du bli kontaktet av flere rørlegger bedrifter. Vi utfører serviceoppdrag innen flislegging, rørlegging , snekkerarbeid og muring. Alltid er det behov for rørlegger , og virksomheten har fullt opp både for private og næringslivet.


Rørlegger Jan Erik Hørsandlien AS. Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet, trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe. VELKOMMEN TIL BADEMILJØ I KONGSVINGER ! Uansett om du skal bytte en kran eller pusse opp et bad - ring oss. Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. Han begynte i det små som rørlegger , men er nå aktiv i eiendomshandel.


Denne var også rørlegger av yrke. De fikk nå hjelmer og økser, og det ble satt opp branntelegraf og anskaffet slangekjerrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.