torsdag 10. desember 2020

Rogaland maskinering

Her vil flere av våre referanser komme etterhvert. Send oss gjerne en åpen søknad om du . Vi er alltid interessert i dyktige folk. Rogaland Maskinering AS.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag.


Vis kontaktinformasjon likevel. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene . Vi leverer mest innen subsea og. IKM Maskinering AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innen engineering, maskinering , cladding, sveising og montering.

Vi har bred erfaring med den mekaniske sektoren, både mot offshore- og onshoreindustri. Alle avdelinger har gode fasiliteter med en moderne maskinpark, dette for å kunne levere tjenester til riktig . Rask levering og høy kvalitet. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig produksjon av maskinerte deler for offshore. Vi har valgt å satse på maskiner av høy kvalitet og nøyaktighet, noe som gir tilsvarende høy kvalitet og god finish på våre produkter. Vi produserer deler i de fleste materialer, alt fra . Slipe- og fileverksteder.


Kvalifikasjoner: - Erfaring fra arbeid med CNC-styrte maskiner - Ordenssans - Serviceinnstilt Språkkunnskaper: Norsk, skriftlig og muntlig. Vi kan tilby: Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig miljø. Hele Norges jobbportal. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Orre. Det dreier seg om kvalitet!


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Klikk linken for mer informasjon. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.

Maskinering på Nærbø, bearbeider alle materialkvaliteter innen dreiing, fresing, boring og pipeboring. I tett samarbeid med kunde leverer vi maskineringstjenester i høy kvalitet. Rush Maskinering er et maskineringssenter med spesialkompetanse innen produksjon av spesialbestilte stålprodukter til olje-, gass- og subseabransjen.


Størsteparten av vår virksomhet handler om CNC- maskineringstjenester som fresing og dreiing av komponenter etter kravspesifikasjon fra kunde. Vi utfører normalt maskineringen enten hos vårt ISO sertifiserte søsterselskap i Danmark eller hos en av våre materialleverandører, som har ISO sertifisert maskinering inhouse. I noen tilfeller går vi til frittstående underleverandører i Norge, eller andre steder i Europa. Vi kan levere maskinerte komponenter som tilfredsstiller . Vi har ingen egne produkter og tar imot alle typer forespørsler og utfordringer. Vi kan også tilby komplett ferdig produkt inkludert maskinering og overflatebehandling.


Teamet hos oss består av erfarne og dyktige medarbeidere med lang bransjeerfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.