torsdag 10. desember 2020

Radonmåling bergen

Tilkjørte masser rundt huset, som pukk og grus, kan bidra til problemer med radon selv om du bor i et område som ellers er lite utsatt. Også byggemateriale av . Radon er en radioaktiv gass som finnes i berggrunnen. Radongassen kan sive inn i bygninger og oppkonsentreres i inneluften. Når man puster inn luft som .

Alle boligeiere bør måle radon. Sporfilm radonmåling for boliger og arbeidsplasser. Ifølge Statens strålevern, er det rundt . Norsk Radonvern utfører alt innen radonmålinger og radonsanering.


Norge er et land med høye forekomster av radon. NRRG AS: Effektiv, rimelig og presis radonmåling ! Filmene måler radon over minimum dager og avgjør hvorvidt tiltak mot radon er.

For første gang finnes det landsdekkende kart som sier noe om faren for radon i norske hus. Her har NRK gjort det mulig for alle å sjekke sitt . Du kan velge mellom flere standardkart i Kart-fanen eller sette sammen egne kart basert på temalag i Lag kart-fanen. Innen radonmåling tilbyr vi: Måling av radongassnivå - Utarbeiding av. Vurdering og gjennomføring av utbedringstiltak.


Radonmåling - har du sjekket boligen din? Det er kartlagt høy radioaktivitet i granittene innenfor tett befolkede områder sørvest for Bergen sentrum. Helsevernetaten i kommunen ber alle huseiere om å. De nye kravene sikrer leietaker en rett til lavere radonnivåer i boligen.


Dette er viktig siden vi vet at radon anslås å forårsake rundt 3dødsfall . Måle radon er noe alle bør gjøre. Bergen kommune ber alle huseiere om å måle radonnivået i boligen. Her finner du informasjon om hvordan måle radon , hvorfor det er helseskadelig og hvordan du selv enkelt kan måle radon på. Aktsomhetskart for radon fra Norges geologiske undersøkelse.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

RADONMÅLING i BERGEN har aldri .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.