mandag 30. november 2020

Små runde tepper

Shop runde tepper hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens runde tepper i de riktige fargene. Hvorfor ikke myke opp med våre runde tepper.

Den tykke luggen demper lyd og er mykt å gå på. Våre runde tepper er tilgjengelig i ulike . Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere.

Hos Jotex finner du et bredt utvalg av prisgunstige tepper for entréen, baderommet, trappen og mye mer! I vår nettbutikk kan du kjøpe tuftede tepper. Besøk vår nettbutikk for mer informasjon om.


Først og fremst tilfører tepper en lun og koselig atmosfære. Et rom med teppe vil alltid føles mykere enn et rom uten. Tepper gjør det lett å skape soner i rom, . Vi har et stort utvalg av interiørartikler, tepper og duker til gode priser.


Et rundt gulvteppe skaper dynamikk og spenning i din innredning samtidig som det gir hjemmet et mykt uttrykk.

Finn det perfekte runde teppet til din stue, . Tepper fungerer som beskyttelse for gulv, gir underlaget man står og går på mykere. Vi har både store og små, lange og korte tepper som passer til både stue, . Et for lite teppe kan, for eksempel, få et rom til å se altfor lite eller uorganisert ut. Oppdag tidsriktige runde tepper fra BoConcept.


Designet til å passe din stil og de siste trendene. Velg det runde teppet du liker best, enten du foretrekker humoristiske farger, kraftige trykk eller eksklusive hudkombinasjoner. Perfekt til jente- og gutterommet Samlet pris 400kr.


Gulvtepper er en fryd for så vel bare tær som for inneklima. Gjør inneklimaet og føttene glade med et lekkert gulvteppe i topp kvalitet. Fancy-serien er en av de mest populære teppene. Tepper og dørmatter er en undervurdert del av interiøret.


Vi har store og små tepper, fra de rimelige til designteppene som får gjestene dine til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.