mandag 30. november 2020

Skiferheller

Skiferheller anvendes særlig som markbelegninger, belegg på terrasser, trapper og murer. Godt kjent er vel bruddhellene (villhellene) med sin uregelmessige . Skal utegulvet ligge stabilt, må fundamenteringen være i orden!

Skiferheller kan ha varierende form, som bruddheller, eller ha rette kanter i skårne formater. Skiferheller - skifer, flisbutikk, fliser, flislegging, naturstein, baderomsfliser, granitt, kantstein, mosaikk, skiferheller - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Se utvalget i våre showroom på Grorud og i Sandvika.


Vanlig bruddskifer er skiferheller i større brud noe som gir god variasjon i fasongen, og som gjør at ingen skiferplasser er like.

Hellene vi her velger å legge skal tåle tråkkbelastning. Start med følgende fundament: Legg et tjue til tretti centimeter tykt sand- eller . Skiferheller er tradisjonsrike og klassiske. Hamarøy kommune har brukte skiferheller og lappheller til salgs.


Mellomstore skiferheller fra Minera Skifer i tykkelse 1-cm for liming med skiferlim. Store- eller grovt tilpassede bruddheller tåler bredere fuger enn mindre skiferheller. Ellers er det opp til kunden hvordan han ønsker at det ferdige resultatet skal . Her kan du se hvordan du enkelt legger Bruddskifer på gulv.


Abonner på vår kanal for å se flere.

For eksempel kan du anlegge en uteplass rett utafor kjøkkendøra. Der kan du gå og sette deg om formiddagen mens terrassen på den andre sida av huset . Peispiper av gråstein vart ofte kledde med skiferheller over taket. Løkje i Lomen var monogrammet til eigaren, Andris Andrisson ( Skjefte), rissa inn på . Ny gangvei med skiferheller og ny gressplen på plass ved Håkonshallen.


Det som er så fint med vinter i Bergen er at vi kan legge ny plen i november ☺ Vi. Noen som har erfaring med å legge skiferheller oppå betongheller? Har en uteplass hvor det for tiden ligger betongheller med ett sandunderlag, det skal ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.