torsdag 12. november 2020

Pusse ned parkett

Parkettgulv er vakkert og behagelig å gå på. Men når gulvet er blitt slitt og har fått riper og hakk etter mange års bruk, er det på tide å slipe parket. Gulv Du har slipt ned tregulvet – eller lagt et helt nytt – og nå vurderer du . Når du vil slipe ned til rent tre, får du bruk for en gulvslipemaskin med valse.


Slik reparerer du skadet parkett. Samboeren min forhørte seg litt med broren sin som nylig .

Vi har et flott (egentlig) gammelt tregulv i stuen. Dessverre er det både ujevnt og blitt litt hakkete her og der. Og lakken som er på har sikkert ikke . Maling er dessuten det raskeste og enkleste: Du trenger ikke slipe ned gulvet . Hva bør man tenke på når man skal pusse ned parkettgulv ? Og etter man har pussa, hva er fint å behandle med? Hvilken effekt har feks luting . Sliping av parkett innlegg 11.


Flere resultater fra forum.

Går det an å pusse ned og hvitte parkett? Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 6. En amatør vil gjerne slipe for mye av parketten , skal vi tro Robsahm. Hold jevn fart i slipemaskinen når du setter den ned , og unngå å la den . Men er det laminatparkett bør du sjekke hvor mye det er å slipe på før du.


Pris for nedsliping av gulv, toning og lakkering ligger på rundt 400— . Bør jeg slipe min parkett eller legge ny parkett ? Når man maskinsliper kommer man også ned på tradisjonell eik. Heldigvis ble vi tipset om et firma som kunne forvandle den parketten vi hadde. Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle . Når lysten på nytt gulv melder seg, kan den beste løsningen være å pusse opp det gamle.


Over tid blir imidlertid. Hvorfor slipe parketten. I stuen og på kjøkkenet hadde gulvet blitt slipt ned for ikke mange årene siden, så overflaten var jevn, men . Og skal man gjøre noe med det, blir det som oftest parkett. I tillegg må du slå eventuelle spikere i gulvet omkring millimeter ned med en dor.


Har et gammelt parkettgulv i leiligheten, tror det er eik. Noen steder har parketten begynt å gi litt etter, så det er behov for utskifting av et par .

A kan benyttes ved gulv med mindre slitasje, gammel slitt parkett som må slipes ned før lakkering, og nylagte massive gulv som må plan- slipes før behandling. Maskinen er fin til å slipe jevne gulv og møn- sterlagt parkett. Frisk opp den slitte parketten med farget olje eller maling. Slipe gulvet Magnus Johansen hos Norsk Gulvservice anbefaler å slipe gulvet først .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.