tirsdag 24. november 2020

Pris baderom

Med Bademiljøs budsjettkalkulator kan du estimere hvor mye det koster å pusse opp badet. Se pris på ditt drømmebad her. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Prisen du betaler for å renovere badet ditt avhenger av flere faktorer. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser !

Vi tar her for oss valgene og kostnadene som gjør størst utslag på prisen du betaler for renoveringe av ditt bad. Finn ut hva det koster å renovere et bad i dag og hent inn priser på renoveringen av badet ditt fra kvalitetssikrede entreprenører. Sammenlign pris på bad.


Vi hjelper deg å velge blant 5varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Prisen varierer selvfølgelig med størrelsen på badet og hvor mye som må gjøres, men her får du en pekepinn på hva det kan koste å pusse opp badet ditt!


Her finner du alt du trenger til ditt baderom. Vil du handle trygt, kan du handle hos oss.

Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske baderom med et garantert lavprisløfte som sikrer deg den laveste prisen på nett. Hos oss finner du kun . Les her priseksempler for ulike bad , basert på dets størrelse og hva som må gjøres. Skal du ha fliser på toppen, er en pris på til sammen 10.


Det inkluderer arbeidet som blir gjort. Elektrisk arbeid: For alt det elektriske arbeidet som må gjøres, har vi satt av 10. Rørleggerarbeid: Man trenger rørlegger til å montere rør . Hei, Etter en vannskade så er vi nød til å bygge opp badet og doen på ny. Badet er på kvm og doen på 1. Vi ønsker fliser på gulv og vegger i dusjen, samt slette malte vegger på resten av badet og doen.


Dette er tilbudet jeg fått, og dette eksluderer doer, dusjvegg, dusjhode . Er det snakk om en renovering eller oppgradering av et eksisterende bad , hvor avløp, rør og varme allerede er på plass, kan du få et nytt bad med et noe lavere budsjett. Og så har valg av fliser, blandebatteri, VVS-produkter og baderomsmøbler størst betydning for den samlede prisen , kombinert med håndverkernes . Baderomsfliser er det naturlige valget på et bad eller våtrom. Flisene gir deg en vakker og vedlikeholdsfri overflate og er enkelt å holde rent.


Klikk her for å se utvalg av baderomsfliser. Fra det nyeste innen baderomstrender, til produkter som sikrer et tett og levedyktig bad.

Se vårt store utvalg innen foreksempel baderomsmøbler, badekar og ikke minst kraner til både servant og dusj. Våre team på rehabilitering av bad involverer snekkere, flisleggere, elektrikere, rørleggere og malere. Normalt bruker vi 3–uker på en totalrehabilitering av et bad. Vi tilbyr fast pris og garanterer ferdigstillelsestidspunkt. Jobben utføres i henhold til våtromsnormen (Norsk standard) og du får all dokumentasjon med bilder . Men sidan prisen på flis er låg i billege butikkar, tek dei då meir betalt for utstyr og produkt ein treng til flislegging.


For å spare mest mogleg bør du kjøpe flis og våtromsplater hos dei billege butikkane, og resten hos dei litt dyrare butikkane. Dersom du kjøper for mykje flis får du levere tilbake det du ikkje . Vår Faglige leder følger til enhver tid gjeldende tekniske forskrifter for baderom og vi vet hvordan et våtrom skal bygges opp for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger et slikt rom blir utsatt for gjennom mange års bruk. Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler.


I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.