mandag 30. november 2020

Porsgrund showerama deler

Men uansett må slitedeler byttes ut i løpet av produktets levetid. Vår reservedelskatalog vil bli publisert her i løpet av kort tid. Kjøp Tilbehør i nettbutikken. Vi har gratis frakt og rask levering!


Magnetlist a-collection. Reservedel til a-collection dusj.

Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent. De har gjennom år forkusert på smarte og funksjonelle baderomsløsninger. Kvaliteten er også upåklagelig.


Toppdusj med regnfølelse og regulèrbar hånddusj er standard. Profiler i hvit aluminium og . Hvite profiler og klart glass. Leveres komplett med termostatbatteri, hånddusj, toppdusj og integrerte hyller.

Showerama dusjkabinett 100x1mod. Enkel montering, ingen bruk av silikon. Hjul under dusjkar for enkel rengjøring. Testet og godkjent av SINTEF. Bredt utvalg, gode priser og rask levering!


PORSGRUND SHOWERAMA 8-DUSJKABINETT, VEIL CA. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Bredde 90cm, Dybde 90cm. Prisen gjelder ved utskiftning av eksisterende produkt.


Inkluderer miljøvennlig fejerning av gammelt utstyr. Tillegg for eventuelle rør og deler utover tilkoplingspunktet. Ta kontakt for spørsmål, bestilling . TA KONTAKT FOR SPØRSMÅL, . Glasspartiet: Rammeverket består av aluminiumsprofiler i sølvanodisert eller hvitlakkert utførelse.


Karet til dusjkabinettet er av støpemarmor. Samtlige deler rengjøres med vanlige rengjørinsmiddel uten slipemiddel, sterke syrer, ammoniakk . Porsgrund supplement servanter 73.

Dusjkabinett i hvitt, komplett med termostatbatteri,, hånddusj, toppdusj og integrerte hyller. Noen tanker jeg har gjort meg sjøl er et forholdsvis minimalistisk produkt med så få deler som mulig som gjør det lettere å holde rent. For this purpose we have a large selection of spare parts for all of our products. Et utprøvd og godt logistikkapparat gjør at vi leverer de riktige varene til avtalt tid og på avtalt sted.


Dessuten er vi tilgjengelige – vi har riktig vare sortiment tilgjengelig når du trenger det. Sist, men ikke minst, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.