onsdag 25. november 2020

Murerfirma oslo

Murmester og murer Oslo , inkl. Gulvstøping, flisarbei fasadeoppussing, grunnmur og alt i små og store murarbeider. Bufret Lignende Murarbeid. Murer i Oslo med bred erfaring.


Drogseths murer -avdeling har erfaringen og kompetansen som kreves for alle typer murarbeid. Våre dyktige fagfolk sørger for at jobben blir forskriftsmessig gjort.

Vi er spesialister på piperehabilitering og fasadepuss. Vi støper gjerne ringmur, grunnmur eller utfører andre typer støpearbeid. Resultatet er en bransje i forfall, som nordmenn flykter fra. Din murmester i Oslo og Bærum. Kornmo gir EØS-avtalen mye . Vi har spesialisert oss på baderom.


Både nybygg og rehabilitering. Med det følger spesialkompetanse på de fleste flis - og mosaikk - arbeider.

Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Fasadeisolering, nytt bad eller rehabilitering? Vi utfører alt fra rehabilitering av gamle hus, til oppføring av nybygg, arbeid innen mur og støp samt rehabilitering av baderom og andre våtrom.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Når du ser etter en anbefalt murer i Oslo , så vil du alltid ha en god samarbeidspartner ved å kontakte oss. Vi hjelper deg med planleggingen av jobben slik at jobben blir utført i henhold til alle krav og forskrifter, i tillegg til at vi sikrer at muren blir av ypperste kvalitet og vil vare i mange år og gi deg den nytten du ønsker. Skal du i gang med et byggeprosjekt og trenger en murer i Oslo , så kan vi hjelpe deg uansett hvilken type prosjekt du står overfor.


Mange byggeprosjekter krever at man enten må mure en såle for en garasje eller et hus, eller du får behov får å bygge trapper eller plattinger utendørs. Usbl, Horten, Lier, Lillehammer, Oslo , Sandefjor Ski Usbl. Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget?


Bedriften holder til i Fredrikstad med eget lager- og kontorbygg i Råde. Vårt geografiske arbeidsområde er i dag hele Østfold og deler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.